XS
SM
MD
LG
XL

Успехът: Психология на постиженията

 • Цена(при On-Line покупка): 25.90 лв
4.20 (12 ratings by Goodreads)

    Това експертно ръководство, основано на психологически изследвания, е за всеки, който иска да постигне успех по свои собствени правила.
    Независимо дали търсите успех в кариерата, взаимоотношенията или ежедневието си, тази уникална и вдъхновяваща книга ви дава инструментите, от които се нуждаете, за да постигнете целите си.
    Пълна с динамични инфографики и доказани психологически стратегии, тя ви показва как да прецизирате мисленето си, да капитализирате ресурсите си и да достигнете пълния си потенциал.

    Идеална за всеки, който стартира своята кариера, както и за тези от нас, които имат нужда от малко вдъхновение.
    Library Journal

    „Успехът: Психологията на постиженията“ съдържа огромен обем информация, която ще Ви помогне да се ориентирате и да направите първите стъпки в света на работните взаимоотношения и отговорности. Авторите на енциклопедията не налагат своето собствено значение на термина „успех“, напротив те подчертават нуждата у всеки един от нас да открие какво точно значи успехът за него. Успехът е дума с множество значения и зависи от личните предпочитания и индивидуалните цели - постигането им зависи първо от оформянето на личната визия за бъдещето и чак след това човек поема по заветния път към постигането на желаното.

    Структурата е изключително опростена - големия обем информация е представен чрез компактен и интерактивен модел, като всяка тема е разделена на отделни глави:

 • Глава 1. Живот в развитие;
 • Глава 2. Започнете със себе си;
 • Глава 3. Усъвършенствайте себе си;
 • Глава 4. Основни умения за успех;
 • Глава 5. Вашето полезрение;
 • Глава 6. Успехът.

    С „Успехът: Психологията на постиженията“ ще се концентрирате върху вашето лично разбиране за успех и ще увеличите своята увереност, благодарение на наученото за балансирането на работния процес, самоанализа, справянето със стреса и напрежението в работната среда и нуждата от поставяне на цели. Тук не само ще се запознаете с психологическата теория, основана на научни изследвания, но ще ви бъдат нагледно представени и практически съвети - книгата „Успехът: Психологията на постиженията“ първо ви пита какво искате от живота и след това ви учи как да го получите.

Допълнителна информация
Автор
 • д-р Дебора А. Олсън, Меган Кайе
 • Поредица
 • Автор д-р Дебора А. Олсън, Меган Кайе
  Година на издаване 2018
  Език Български
  Корица Мека
  Националност Британска
  Оригинално заглавие Success The Psychology of Achievement: A Practical Guide to Unlocking You Potential in Every Area of Life
  Страници 224
  Размери 0.300kg (24cm x 20cm)
  Категория Книги /  Икономика и бизнес /  Психология и философия /  Самопомощ, Самоусъвършенстване /  Популярни бизнес издания / 
  Код: 145.246
  ISBN/Barcode: 9786197430103
  Производител: AT PUBLISHERS
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен 20% ДДС и са валидни само при online покупка