XS
SM
MD
LG
XL

Енциклопедии и справочници

За сравнение (0)


Стани богат. Светът в ръцете ти

Цена: 39.99 лв

Книгата за историята

Цена: 37.90 лв

Интерактивно учебно помагало за кандидат-шофьори 2020

Цена: 14.90 лв

50 класици на психологията

Цена: 26.00 лв

Българска риболовна енциклопедия

Цена: 60.00 лв

Българската съкровищница / The Treasures of Bulgaria: двуезично издание

Цена: 59.90 лв

Великите Романи

Цена: 48.99 лв

Вирусите. Не се плаши, а се подготви!

Цена: 11.90 лв

Възход и падение на динозаврите

Цена: 27.90 лв

География For Dummies

Цена: 22.00 лв

Домашно вино for Dummies

Цена: 24.99 лв

Домашно консервиране for Dummies

Цена: 24.99 лв

Домашно пивоварство от нулата

Цена: 29.80 лв

Енциклопедия България

Цена: 55.00 лв

Показани са 1 до 16 от 94 (6 страници)

Потопете се в море от информация от всички области на знанието и се насладете на огромния набор от тематични статии. Богатият каталог на Буктрейдинг ще отговори на всички ваши въпроси и ще задоволи любопитството Ви. Енциклопедиите ще Ви разкрият всевъзможни интересни факти и ще Ви отведат във всички краища на Вселената.

От А до Я


Получете изчерпателни отговори, дори и на най-провокативните Ви въпроси. В раздел Енциклопедии и справочници ще намерите заглавия на всякаква тематика - от праисторически животни, до най-новите технологии създадени от човечеството. Изданията са илюстровани с богат снимков материал и допълнителни източници на информация. Те са предназначени за широк кръг читатели, обхващащи разнообразни теми като:
  • природа;
  • животни;
  • астрономия и космос;
  • медицина;
  • история;
  • география;
  • наука и много други.

Богати на факти, карти, илюстрации и фотографии, тази енциклопедии са идеалният източник на познание за вас и вашето семейство. 

За най-малките


Какво? Как? Кога? Защо? 
Децата ни засипват с куп въпроси, които на моменти затрудняват дори нас възрастните. За да задоволите любопитството на подрастващите, ги зарадвайте с някое от изданията, подходящи за тяхната възрастова група. Предлагаме Ви голямо разнообразие от заглавия от общи енциклопедии, обхващащи множество теми, както и специализирани в конкретно направление.

Специализирани издания


Вълнувате се от астрология или астрономия? Искате да знаете какво има под земята? Ловувате? Спортувате? И сте най-големият почитател на киното? Това е точното място за Вас. Строго специализираните заглавия ще помогнат на вас и вашето семейство да се обогатите и развиете в точно избрана от вас тема. 


Защо booktrading.bg


Буктрейдинг предлага опция за проследяване на  наличността на всеки един продукт от каталога си, независимо дали искате да направите онлайн поръчка или да отидете на място във физическите книжарници. Запознайте се обстойно с всяко заглавие или автор и те могат да бъдат ваши само с няколко клика. Не се колебайте да потърсите нашите онлайн консултанти, които са на ваше разположение при възникнали въпроси и затруднения.

Повече
Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка