XS
SM
MD
LG
XL

Детска литература

За сравнение (0)


Пианото крещи за помощ

Цена: 2.90 лв

Скицник на модния дизайнер 1

Цена: 12.95 лв

Принцеса: Скицник

Цена: 9.90 лв

Колите 3: Скицник

Цена: 9.90 лв

Скицник на модния дизайнер 2

Цена: 12.95 лв

Японски приказки

Цена: 15.00 лв 10.50 лв

Якото бобче

Цена: 15.99 лв

Яв Кафяв

Цена: 9.90 лв

Ще те обичам нощ и ден

Цена: 9.95 лв

Шумът на върбите

Цена: 19.90 лв

Шерлок Холмс: Знакът на четиримата (Адаптирано издание)

Цена: 10.00 лв

Чукът на Тор Кн. 2

Цена: 19.90 лв

Чудотворката Мориган Врана Кн. 2

Цена: 24.99 лв

Чудотворен дневник

Цена: 14.90 лв

Чудното пътешествие на Нилс Холгерсон

Цена: 15.99 лв

Чичо Пейо

Цена: 17.95 лв

Показани са 1 до 16 от 9613 (601 страници)

Детският книжен свят на Booktrading

Детето Ви се затруднява с учебния материал? Трудно разбира и му липсва концентрация? Помогнете на своите деца по иновативен подход, използвайки книгите подбрани в нашия каталог. Той обхваща множество заглавия, подходящи за всички възрасти. Запълнете свободното им време като развиете интереса им към книгите и четенето.


Енциклопедии и образователни книги

Съчетаващи цветни илюстрации и диаграми, инструкции стъпка по стъпка, и множество любопитни факти, детските енциклопедиите събуждат любопитството на детето. Тук ще намерите издания посветени на различни области на човешкото знание като биология, химия, физика, географи и др., които са поднесени по интересен и достъпен начин. Повечето енциклопедии позволяват да работите заедно със вашето дете и да го превърнете в любимо семейно занимание. Заглавията са подходящи за всички възрасти.


Приказки и стихотворения

Насладете се на богато илюстрираните детски приказки, които имат запазено място във всяка домашна библиотека. Тези заглавия подпомагат развитието на речта и социалните умения на децата в предучилищна възраст. Каталогът на Буктрейдинг предлага и детски стихчета и залъгалки за най-малките читатели. Текстовете са увлекателни и достъпни, с едър шрифт специално за деца, които се учат да четат -  заглавията обхващат всички жанрове на литературата и изтъкнати автори, като:

  • Ангел Каралийчев;
  • Биатрикс Потър;
  • Ханс Кристиан Андерсен;
  • Братя Грим;
  • Шарл Перо;
  • Николай Райнов;
  • Елин Пелин и още много други.


Детски занимателни книжки и книги за оцветяване

Всички деца обичат да рисуват и оцветяват. Книжките в този раздел са предназначени за различни възрасти и развиват фината моторика на децата. Изпълнени със стикери и изображения на любими герои. С помощта на цветни моливи и лепенки вашето дете ще освободи въображението си, ще развие чувството си за естетика и ще се научи да разпознава формите и цветовете.


Защо booktrading.bg

В сайта на Буктрейдинг можете да проследите наличността на всеки продукт, независимо дали искате да направите онлайн поръчка или да отидете на място във физическите ни книжарници. Запознайте обстойно с всяко заглавие или автор, които могат да бъдат ваши само с няколко клика. При възникнали въпроси и затруднения нашите онлайн консултанти са на ваше разположение.


Повече
Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен 20% ДДС и са валидни само при online покупка