XS
SM
MD
LG
XL

Детска литература

За сравнение (0)


Лили Чудото взривява цирка

Цена: 9.99 лв

Лили Чудото съживява приказни герои

Цена: 9.99 лв

Коледното приключение на Жана Помпон - меки корици

Цена: 9.99 лв

Малкото пони: Вълшебни боички

Цена: 9.90 лв

Копче за сън

Цена: 20.00 лв

Отвътре навън: Човешкото тяло

Цена: 17.90 лв

Мини модели 4

Цена: 6.95 лв

Къщата на фуриите Кн. 1

Цена: 24.90 лв

С обич, завинаги, Лара Джийн

Цена: 12.90 лв

Активна книжка Еднорог Theodor със стикери

Цена: 19.90 лв

Момичето в кулата Кн. 2

Цена: 21.90 лв

Свят без принцове Кн. 2

Цена: 14.90 лв

Подменена орис Кн.2

Цена: 17.43 лв

Майлс и Найлс: Положението се влошава

Цена: 13.90 лв

Ягодовата фея Ягодка

Цена: 10.00 лв

Малкия Виргил

Цена: 14.00 лв

Показани са 1 до 16 от 6964 (436 страници)

Детският книжен свят на Booktrading

Детето Ви се затруднява с учебния материал? Трудно разбира и му липсва концентрация? Помогнете на своите деца по иновативен подход, използвайки книгите подбрани в нашия каталог. Той обхваща множество заглавия, подходящи за всички възрасти. Запълнете свободното им време като развиете интереса им към книгите и четенето.


Енциклопедии и образователни книги

Съчетаващи цветни илюстрации и диаграми, инструкции стъпка по стъпка, и множество любопитни факти, детските енциклопедиите събуждат любопитството на детето. Тук ще намерите издания посветени на различни области на човешкото знание като биология, химия, физика, географи и др., които са поднесени по интересен и достъпен начин. Повечето енциклопедии позволяват да работите заедно със вашето дете и да го превърнете в любимо семейно занимание. Заглавията са подходящи за всички възрасти.


Приказки и стихотворения

Насладете се на богато илюстрираните детски приказки, които имат запазено място във всяка домашна библиотека. Тези заглавия подпомагат развитието на речта и социалните умения на децата в предучилищна възраст. Каталогът на Буктрейдинг предлага и детски стихчета и залъгалки за най-малките читатели. Текстовете са увлекателни и достъпни, с едър шрифт специално за деца, които се учат да четат -  заглавията обхващат всички жанрове на литературата и изтъкнати автори, като:

  • Ангел Каралийчев;
  • Биатрикс Потър;
  • Ханс Кристиан Андерсен;
  • Братя Грим;
  • Шарл Перо;
  • Николай Райнов;
  • Елин Пелин и още много други.


Детски занимателни книжки и книги за оцветяване

Всички деца обичат да рисуват и оцветяват. Книжките в този раздел са предназначени за различни възрасти и развиват фината моторика на децата. Изпълнени със стикери и изображения на любими герои. С помощта на цветни моливи и лепенки вашето дете ще освободи въображението си, ще развие чувството си за естетика и ще се научи да разпознава формите и цветовете.


Защо booktrading.bg

В сайта на Буктрейдинг можете да проследите наличността на всеки продукт, независимо дали искате да направите онлайн поръчка или да отидете на място във физическите ни книжарници. Запознайте обстойно с всяко заглавие или автор, които могат да бъдат ваши само с няколко клика. При възникнали въпроси и затруднения нашите онлайн консултанти са на ваше разположение.


Повече
Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка