XS
SM
MD
LG
XL

Ваучери

За сравнение (0)


Подаръчен ваучер Booktrading

Цена: 0.00 лв

Показани са 1 до 1 от 1 (1 страници)

Защо да изберете ваучер за подарък


Често се колебаем какво да изберем за подарък на близък човек. За да улесните максимално избора си, можете да изберете подаръчен ваучер. Така спестявате време за „дългото умуване“ какво точно да купите. Предимствата на този подарък са:
свободата получателят сам да избере подаръка си;
спестявате неудобството, възникнало ако подарите книга, която човекът вече притежава или не му допада;
спестявате време в обикаляне по магазини, с надеждата да намерите нещо подходящо;
подходящ за всеки повод като рожден ден, имен ден, деня на детето и т.н.

Каква сума можете да изберете


Ваучерите се предлагат в дизайни, подходящи за жена, мъж и дете. Сумите на ваучерите са:
  • 10 лева
  • 20 лева
  • 50 лева,
като можете също да комбинирате ваучер от 10 и 20 лв., ако желаната сума от вас е 30 лв., като предимството на това е, че е не задължително двата ваучера да бъдат използвани по едно и също време, а получателят им може да ги използва поотделно, когато пожелае в рамките на 3 месеца.

Какво можете да купите с ваучер


Подаръчният ваучер ви дава свободата да закупите, каквото пожелаете от всички обекти на верига книжарници Буктрейдинг. Изборът е само ваш - книга, аксесоар или друго. Можете да закупите ваучер от всяка една книжарница или онлайн на www.booktrading.bg в категория Подаръци и аксесоари, като ще ви бъде доставен в срок до три работни дни, 

Колко време са валидни ваучерите за подарък


Ваучерите са валидни в срок от три месеца, считано от датата на закупуване, във всички физически обекти на книжарници Буктрейдинг. На самите тях се съдържа информация относно условията за ползване, както и контактите на всеки един магазин.

Защо да изберете Booktrading


В Буктрейдинг можете да откриете широка гама продукти. Тук можете да изберете от почти всички заглавия издавани на пазара в България, както и чуждоезикова литература на английски и руски език, от водещи световни издателства. Разгледайте всички подаръци, аксесоари, играчки и забавления за свободното време. Открийте по нещо за всеки. 
Можете да поръчате онлайн само с няколко клика, а ние ще доставим до удобно за вас място. При нужда от съдействие винаги можете да потърсите консултант по телефона или онлайн, който да ви съдейства при всеки възникнал въпрос и ситуация.Повече
Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка