XS
SM
MD
LG
XL
 • Просто слушай

Просто слушай

 • Цена: 19.99 лв
  4.07 (1 ratings by Goodreads)
 • Автор:Марк Гоулстон
  Година на издаване:2020
  Език: Български
  Корица: Мека
  Страници: 328

  Доставка

  може да е при вас
   до офис на еконт: 12.03.2021
   до краен адрес: 12.03.2021 - 14.03.2021

    Има ли някой в живота ви, който просто отказва да слуша, без значение какво казвате? Може би е някой в работата: подчинен, член на екипа, клиент, вашият шеф. Или може би е някой у дома: партньор, родител, бунтуващ се тийнейджър, разгневен бивш. Само ако можехте да накарате този човек да се успокои и да бъде в състояние да възприема, вероятно щяхте да успеете да изгладите вашите различия...

„Просто слушай“ ще ви помогне. В тази силна и увлекателна книга признатият психиатър и бизнес треньор Марк Гоулстон разкрива как да достигате до абсолютно всеки - дори когато успешната комуникация изглежда невъзможна - с прости, но все пак забележително ефективни инструменти и техники, които могат да направят думите ви завладяващи и да срутят стените, пречещи ви да достигате до хората, които трябва да убедите във вашите идеи и цели.

Колко ефективни са техниките на Марк? Една от неговите експертни области е обучаването на хора от ФБР и полицията, преговарящи в ситуации на живот и смърт със заложници. „Същите съвети, на които уча тези професионалисти за изграждане на емпатия, деескалирането на конфликти и печеленето на "вход" ще сработят във всяка ситуация“, казва Марк. „Без значение дали току-що сте завършили училище... или сте изпълнителни директори, след като усвоите тези умения ще можете да ги прилагате където и да отидете във вашата кариера и във вашия живот.“

„Просто слушай“ е дала на десетки хиляди хора инструментите и увереността да достигат недостижимите хора в техния живот. С доказаните техники в тази забележителна книга ще научите как да превръщате изнервящите ситуации в положителни изходи и отплащащи се взаимоотношения. Просто правете справка с "Просто слушай" винаги когато работа, продажба или връзка висят на косъм.

Д-р Марк Гоулстон е бизнес съветник, консултант, треньор, оратор и психиатър. Автор на „Get Out of Your Own Way“ и други популярни книги, той пише публикации за „Harvard Business Review“, „Fast Company“, „Business Insider“,„Huffington Post“ и „Psychology Today“. Той е един от водещите на седмично радио предаване, често присъства в главни медии, включително „The Wall Street Journal“, „Fortune“, „Newsweek“, „Time“, „CNN“, „Fox News“ и „the TODAY show“. Живее в Лос Анджелис.

Допълнителна информация
Автор
 • Марк Гоулстон
 • Поредица
 • Автор Марк Гоулстон
  Година на издаване 2020
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 328
  Размери 0.380kg (13cm x 21cm)
  Категория Книги /  Бизнес етикет /  Популярни бизнес издания /  Най-доброто от 2020 / 
  Код: 018.332
  ISBN/Barcode: 9789546564139
  Производител: АЛЕКС СОФТ
  Напиши ревю
  Може да ви интересува
  Умни пари
  „Умни пари“ е книгата за теб, ако:искаш да направиш първата стъпка в света на личните финанси и..
   

  Цена: 16.00 лв

  Успехът: Психология на постиженията
      Това експертно ръководство, основано на психологически изследвания, е за все..
   4.25

  Цена: 25.90 лв 20.90 лв

  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка