XS
SM
MD
LG
XL

Икономика и бизнес

За сравнение (0)


Нагласа за резултати

Цена: 12.90 лв

Как да бъдеш супершефка

Цена: 25.00 лв

Успехът: Психология на постиженията

Цена: 25.90 лв 20.90 лв

Продажбите в мрежовия маркетинг

Цена: 10.00 лв

Умни пари

Цена: 16.00 лв

Златните уроци за лидерството

Цена: 13.00 лв

Капитали, топене на ледове и 2 градуса по Целзий

Цена: 25.00 лв 12.50 лв

Безусловна вярност

Цена: 19.90 лв

Пусни народа ми да кара сърф

Цена: 35.00 лв

Обсебен или посредствен

Цена: 24.90 лв

Код за успех: Опростявай

Цена: 19.90 лв

Вашият безкраен потенциал да забогатявате

Цена: 14.00 лв

Хегарти за креативността: Няма правила

Цена: 12.00 лв

Малка книга за мъдростта на големите мениджъри

Цена: 17.95 лв

Принципът 80/20 и още 92 силови закона на природата

Цена: 19.90 лв

Живот, изпълнен с богатства: Биографията на Наполеон Хил

Цена: 5.00 лв

Показани са 1 до 16 от 1510 (95 страници)

Искате да постигате успехи в в кариерата, взаимоотношенията или ежедневието си? Искате да спазвате свои собствени правила? Каталогът на Буктрейдинг Ви осигурява набор от заглавия, които ще Ви дадат инструментите, от които се нуждаете, за да постигнете целите си.


Финансова независимост

Днес, повече от всякога, се нуждаем от финансово образование. Ако имате за цел неговото повишаване, тогава се възползвайте от практическите наръчници за успех в бизнеса и в живота. Заглавията съдържат  динамични инфографики и доказани психологически стратегии, чрез които ще разгърнете пълния си потенциал. Сблъскайте се с едни от най-важните дебати, които се водят в бизнес и академичните средите. Работете по-малко, печелете повече и плащайте по-малко, така ще получите своята финансова независимост. Ако не обичате да рискувате, се доверете на изпитаните и лесни практики за увеличаване на приходите без излишни разходи. 


Изгради собствен бизнес

Омръзнало Ви е да сте наемен работник и да сменяте работа след работа? Искате да притежавате собствен бизнес и да инвестирате в своя бизнес империя? Книгите в този раздел ще Ви дадат отговори на тези и други въпроси и ще са от помощ на всеки, който иска да намери пътя към финансовите промени. Направете първата стъпка в света на личните финанси и повишете финансовата си грамотност. Ако искате да бъдете истински професионалисти в своята дейност доверете се на точните анализи от дългогодишните успехи на:

  • Брайън Трейси;
  • Арън Макданиел;
  • Уилям Едуардс Деминг;
  • Гай Кавазаки;
  • Робърт Т. Кийосаки;
  • Ричард Брансън и още много други.


Ефективен маркетинг

Научете кои са ефективните маркетингови инструменти, които могат да бъдат използвани при ограничен бюджет или при пълното му отсъствие. Заглавията в каталога на Буктрейдинг Ви осигуряват подробни описания на всеки един инструмент - кой, какво, кога и как да направи. Темите и идеите, споделени от влиятелни и доказали се в областта си автори, засягат различни сфери като маркетинг, реклама, продажби, PR, клиентска лоялност, както и цялостната организация на работата. Анализирайте сами маpкeтингoвитe възмoжнoсти, изгoтвяйтe и упpавлявайте пpoдажбитe си.


Защо booktrading.bg

Сайтът на Буктрейдинг предлага опция за проследяване на наличностите на всеки продукт, независимо дали искате да отидете на място във физическите ни книжарници или да направите поръчка онлайн. Нашите консултанти са на ваше разположение при възникнали въпроси и затруднения.Повече
Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка