XS
SM
MD
LG
XL

Езотерика и духовни учения

За сравнение (0)


Духови беседи

Цена: 6.00 лв 5.70 лв

Човек търси Бог

Цена: 18.00 лв

Златна книга. Икони от България 9-19 век

Цена: 117.99 лв

Духовно пробуждане

Цена: 5.00 лв

The secret. Тайната

Цена: 20.00 лв

Вятър в клоните на бора

Цена: 2.00 лв

Астро поети: зодиакален пътеводител за ХХI век

Цена: 18.00 лв

Таро на търсещия (карти)

Цена: 25.00 лв

Оракулът на Кама Сутра: Гадания за любов

Цена: 10.00 лв

Библия с цип и индекси - сиво

Цена: 45.00 лв

Поздрави от дома

Цена: 18.00 лв

Библия - рустик корица

Цена: 48.00 лв

В името на бог

Цена: 7.00 лв

Библия с цип и индекси - бордо

Цена: 45.00 лв

Окултна философия - том 1

Цена: 14.00 лв

Показани са 1 до 16 от 2107 (132 страници)

Какво е езотерика?


Езотериката е тайно учение, което не цели да достигне до всекиго, а до определена част от човечеството, което е част от известният вътрешен, езотеричен, просветен в тайните кръг от хора. Книгите в този раздел ви помагат във вашето индивидуално пътешествие към висшето познание, което тематично е свързано с тайните общества, нумерологията, лечителството, магията, таро, йогистки и магически практики, астрологията, геомансията, екстрасензориката, спиритуализъм, космология, окултизъм. Тук можете да четете за:.
  • ангели;
  • демони;
  • чакри;
  • медитация;
  • енергиен баланс;
  • живот след смъртта и др.

Кой е Петър Дънов?


Петър Дънов, известен още и като Беинса Дуно е роден в едно варненско село - Хадърча, дн. Николаева през далечната 1864 г. След като завършва своето средно образование, започва да преподава в русенското село Хотанца, а по-късно се премества в Америка, където успява да завърши богословие в университета в Бостън. Там той също преминава успешно курс по медицина. През 1895 г. се завръща в България и се уединява в молитви, като накрая той получава просветление постепенно успява да създаде Синархическа верига, което днес е известно като Учението на бялото братство.
Всемирното бяло братство е учението, създадено от Петър Дънов в края на 19 век. То проповядва идеите за любов, духовна и физическа свобода, мъдрост, правда, но за разлика от християнската православна, католическа и протестантска църква, към учението на Дънов се включват астрология, нумерология, френология, хиромантия и графология.
Учителят Дънов и неговата религиозна група не се причисляват към никоя религия, защото според думите му, нито една религия не дава свобода на човек, а обратното - те го ограничават. Неговите ученици почитат Бог и Христос, но пречупен през призмата на разбиранията на Беинса Дуно. 

Защо да купите от booktrading.bg 


Електронният сайт на Буктрейдинг Ви позволява лесно да се ориентирате в многообразието от продукти. Тук можете с няколко клика на мишката да закупите желаните артикули и да проверите наличността на даден продукт, независимо дали искате да го закупите от наша физическа книжарница, или бихте желали да го поръчате онлайн. 
Консултантите на Booktrading се отнасят професионално и отговорно към възникнали проблеми и затруднения, не се колебайте, да ги потърсите, ако имате нужда от помощ.

Повече
Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен 20% ДДС и са валидни само при online покупка