XS
SM
MD
LG
XL

Езотерика и духовни учения

За сравнение (0)


Всичко за спомен

Цена: 21.00 лв

Петър Дънов: За България и бъдещето на човечеството

Цена: 9.95 лв

За какво сме на Земята?

Цена: 21.00 лв

Баща ми беше мъж в черно - книга 2 - Липсващото звено

Цена: 65.00 лв

Мистериите на Луната - Гадателски карти

Цена: 35.00 лв

Божествени учители. Гадателски карти

Цена: 35.00 лв

Пробуждането

Цена: 25.00 лв

Предстоящото велико пробуждане

Цена: 19.99 лв

Малка книга за суфизма

Цена: 14.95 лв

Седемте лъча на еволюцията

Цена: 25.00 лв

Защита от магия

Цена: 17.95 лв

Наръчник по столарство

Цена: 30.00 лв

Morals and Dogma (Нравственост и философски начала) Ч.1

Цена: 67.00 лв

Morals and Dogma (Нравственост и философски начала) Ч.2

Цена: 78.00 лв

Наръчник по каменоделство. Оперативно зидарство

Цена: 30.00 лв

Таро на мистичната манга (ръководство)

Цена: 20.00 лв

Показани са 1 до 16 от 1991 (125 страници)

Какво е езотерика?


Езотериката е тайно учение, което не цели да достигне до всекиго, а до определена част от човечеството, което е част от известният вътрешен, езотеричен, просветен в тайните кръг от хора. Книгите в този раздел ви помагат във вашето индивидуално пътешествие към висшето познание, което тематично е свързано с тайните общества, нумерологията, лечителството, магията, таро, йогистки и магически практики, астрологията, геомансията, екстрасензориката, спиритуализъм, космология, окултизъм. Тук можете да четете за:.
  • ангели;
  • демони;
  • чакри;
  • медитация;
  • енергиен баланс;
  • живот след смъртта и др.

Кой е Петър Дънов?


Петър Дънов, известен още и като Беинса Дуно е роден в едно варненско село - Хадърча, дн. Николаева през далечната 1864 г. След като завършва своето средно образование, започва да преподава в русенското село Хотанца, а по-късно се премества в Америка, където успява да завърши богословие в университета в Бостън. Там той също преминава успешно курс по медицина. През 1895 г. се завръща в България и се уединява в молитви, като накрая той получава просветление постепенно успява да създаде Синархическа верига, което днес е известно като Учението на бялото братство.
Всемирното бяло братство е учението, създадено от Петър Дънов в края на 19 век. То проповядва идеите за любов, духовна и физическа свобода, мъдрост, правда, но за разлика от християнската православна, католическа и протестантска църква, към учението на Дънов се включват астрология, нумерология, френология, хиромантия и графология.
Учителят Дънов и неговата религиозна група не се причисляват към никоя религия, защото според думите му, нито една религия не дава свобода на човек, а обратното - те го ограничават. Неговите ученици почитат Бог и Христос, но пречупен през призмата на разбиранията на Беинса Дуно. 

Защо да купите от booktrading.bg 


Електронният сайт на Буктрейдинг Ви позволява лесно да се ориентирате в многообразието от продукти. Тук можете с няколко клика на мишката да закупите желаните артикули и да проверите наличността на даден продукт, независимо дали искате да го закупите от наша физическа книжарница, или бихте желали да го поръчате онлайн. 
Консултантите на Booktrading се отнасят професионално и отговорно към възникнали проблеми и затруднения, не се колебайте, да ги потърсите, ако имате нужда от помощ.

Повече
Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка