XS
SM
MD
LG
XL

За родители

За сравнение (0)


Бременността НеПерфектните родители

Цена: 15.99 лв

Вие, вашето дете и училището

Цена: 20.31 лв

Всичко за кърменето. Или почти всичко, но практично

Цена: 18.00 лв

Бебето ми е ЧУДОвище

Цена: 11.20 лв

Откъснати деца

Цена: 18.00 лв

Рай на земята

Цена: 18.00 лв

Майчината любов

Цена: 18.99 лв

Домашна храна за училище

Цена: 10.50 лв

Захранване, водено от бебето - лесно, съвременно, здравословно!

Цена: 24.00 лв

Книга за пожелания - момче

Цена: 24.99 лв

60 занимания с моето бебе по системата Монтесори

Цена: 16.00 лв

Да оцелееш като родител (по действителен случай)

Цена: 14.00 лв

Монтесори вкъщи. Околен свят

Цена: 14.90 лв

Как да отгледате удивително дете

Цена: 24.00 лв

Моето дете от 3 до 6 години

Цена: 15.99 лв

Близнаците в яслена и предучилищна възраст

Цена: 5.60 лв

Показани са 1 до 16 от 396 (25 страници)

Добре дошли в света на родителството, изпълнен с безсънни нощи, радостни дни, тревога, обич и всякакви други смесени чувства и емоции. В Буктрейдинг сме наясно, че това да бъдеш родител не е никак лесна работа - изисква постоянен и неуморен денонощен труд. Затова сме подбрали цял един раздел с книги, които да Ви помогнат и напътстват в това да бъдете добри възпитатели, но и приятели на Вашите деца още от зародиш.


Какви точно книги ще откриеш тук?


  • За бременност, раждане и майчинство;

  • За правилно хранене на бебето;

  • За възпитание;

  • Да бъдеш любяща майка;

  • Да бъдеш добър баща.


Пътят от бременността до първите месеци на бебето


Жената става най-отговорна към здравето, храненето и като цяло към себе си, в мига щом разбере хубавата новина, че в нея се заражда нов живот. Това е и причината, поради която много жени търсят съвети за това кое е правилното да се направи в даден момент. Подбрали сме мнения и съвети на водещи специалисти, които ще отговорят на всички въпроси относно правилното хранене, упражнения и начин на живот по време на бременността и ще Ви помогнат да се подготвите за най-важния момент - раждането. Открийте изчерпателна информация за кърменето и като цяло за отглеждането на вашата новородена рожба.


Добър родител ли съм?


Понякога се случва да си задаваме този въпрос. Да бъдем приятели с детето си ли е правилният подход? Дали пък строгата дисциплина не е по-добрият начин, за да бъдем чути? Ние разбираме, че никой никога не е достатъчно подготвен за това да бъде родител и да възпитава детето си по най-правилния за него начин. Затова и тук се доверяваме на съветите на специалисти, които ще споделят с нас опита си. Ще откриете различни методи и техники на възпитание, с помощта на които детето ви ще порасне в здравословна за него среда, обградено с много любов и топлина.


Защо booktrading.bg


Защото ние разбираме какво е да си майка или баща. Разбираме всички ваши притеснения и нужди. За това сме се подготвили с всички отговори на въпросите, които имате. А за да бъде всичко още по-лесно, сме събрали всичко на едно място. Разгледайте и изберете подходящите за Вас заглавия и поръчайте само с няколко клика от удобно за Вас място. А при възникнали въпроси и нужда от съдействие, онлайн консултантите ни ще са винаги насреща.

Повече
Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка