XS
SM
MD
LG
XL
 • Андрагогика - теория и практика за родители

Андрагогика - теория и практика за родители

 • Автор:Павлина Мирчева
  Година на издаване:2023
  Език: Български
  Корица: Мека
  Страници: 148

  Доставка

  може да е при вас
   до офис на еконт: 17.07.2024
   до краен адрес: 17.07.2024 - 19.07.2024

Като част от непрестанно променящо се общество, всеки индивид трябва да се развива и обучава, за да бъде пълноценна личност. Тук идва андрагогиката - наука, която се занимава с обучението и възпитанието на възрастни. Учението ни като възрастни става чрез надграждане, преосмисляне и усъвършенстване на собствената ни същност. През течението на живота си ние се водим по един непрекъснат път - този към себе си.

С тази книга ще откриете пряката към този ценен за всички нас път. Теоретичните и практични познания за света и човешките взаимоотношения, скрити в тази книга, ще бъдат вашия спътник към зрелостта. Истинската зрялост идва в момента, щом станем родители - пример за подражание на красивото сътворение на природата, което са децата. Когато сме най-добрата версия на себе си, сме готови да поемем на приключението и началото на нов живот, което е родителството.

Андрагогика ни запознава с периодите, през които преминаваме в нашия живот. Дава безценни знания за развитието на децата и емоционалната и социалната им интелигентност, ключови за развитието им като част от обществото. Тази теоретична част е съпътствана от практически напътствия за това как да общуваме с децата, да разрешаваме проблеми и да се справяме с предизвикателствата в съвременния свят.

Включено е и изобилие от упражнения за по-малки деца, които правят учението увлекателно за тях. За да бъде книгата още по-полезна за бъдещи и настоящи родители, в нея са включени различни техники за хармонични взаимоотношения между родители и деца. Поемете на път към истинските себе си и бъдете уверените и усъвършенствани родители, които децата ви заслужават!

Допълнителна информация
Автор
 • Павлина Мирчева
 • Поредица
 • Автор Павлина Мирчева
  Година на издаване 2023
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 148
  Размери 0.290kg (13cm x 20cm)
  Категория Книги /  За родители /  Възпитание / 
  Код: 0602.00600
  ISBN/Barcode: 9786192660093
  Производител: АСЕНЕВЦИ
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка