XS
SM
MD
LG
XL
 • Да оцелееш като родител 3

Да оцелееш като родител 3

 • Автор:Майко мила!
  Година на издаване:2022
  Език: Български
  Корица: Мека
  Страници: 264

  Доставка

  може да е при вас
   до офис на еконт: 17.07.2024
   до краен адрес: 17.07.2024 - 19.07.2024

Готови ли сте за нова доза Майко Мила? Готови или не, тя е тук - „Да оцелееш като родител 3“!

Здравейте, скъпи родители, и вие, хора, които все още нямате деца.

Здравейте и на тези от вас, които няма и да имат деца, но пък имат котка, с която водят съдържателни разговори и тя дори им отговаря! Държите в ръцете си третата част на нашия своеобразен наръчник „Да оцелееш като родител“. От него ще научите, че ясна рецепта за оцеляване все така няма, но има различни варианти и все някой от тях може да ви свърши работа.

Ще прочетете истории за жените и техния живот отвъд родителството. Ще разберете как да не говорите с децата за секс, а после ще ви кажем и как да говорите, разбира се. Ще ви преведем през смешни и понякога абсурдни истории за тийнейджъри и ще завършим с преглед на жената и нейния бит и живот от едно време до днешни дни.

Сред авторите в тази книга са както вече познати имена от „Майко Мила!“, така и психотерапевт, историк, юрист, алтернативен модел, софтуерен специалист, специалист по семейно планиране, асистент на котарак, а също и няколко автори от най-яката група във фейсбук – тази на „Майко Мила!“.

Понякога ще ви е смешно, понякога може да ви е тъжно, а тук-таме сигурно и ще се разпознаете и ще кажете „Леле, и при нас е така!“. Едно ви обещаваме - ще ви е интересно и полезно. Приятно четене!


Елисавета Белобрадова и Красимира Хаджииванова са създателите на сайта и портала „Майко Мила!” - първият сайт в България, създаден да дава подкрепа и облекчение на майките, а също и да ги развеселява (представете си каква наглост – те обичат да се смеят!), който напуска модерните предели на интернет и се влива в аристократичните редици на книгите.

Допълнителна информация
Автор
 • Майко мила!
 • Поредица
 • Автор Майко мила!
  Година на издаване 2022
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 264
  Размери 0.300kg (14cm x 21cm)
  Категория Книги /  За родители /  Бременност и майчинство /  Възпитание / 
  Код: 0033.37493
  ISBN/Barcode: 9789542841456
  Производител: СИЕЛА НОРМА АД
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка