XS
SM
MD
LG
XL
 • Защо точно ти?

Защо точно ти?

 • Цена(при On-Line покупка): 16.90 лв
101 въпроса, задавани на интервю за работа, от които никога вече няма да се боите.

Предстои ви интервю за работа, но не можете да си подготвите отговор за всеки въпрос. От хилядите възможни, кои ще ви зададат всъщност? След подробно проучване на стотици интервюиращи и хиляди интервюирани тази книга най-накрая ще ви даде отговорите.

"Защо точно ти?" е базирана на директна информация от топ интервюиращите в неповторимата мрежа за набор на персонал на REED. Книгата предлага отлични техники за подготовка, целта на които е да се научите как да отговаряте на най-популярните въпроси и, преди всичко, как да възприемете умствената нагласа на победители преди интервю, онази, която ще ви помогне да се справите.

От класически въпроси като "Разкажете ми за себе си" и "Коя е най-голямата ви слабост?" до стъписващи като "Продайте ми тази химикалка" и "Колко светофара има в Лондон?", Джеймс Рийд разкрива какво всъщност питат интервюиращите. Отлична книга, подходяща не само за кандидати, готвещи се за интервю за работа, но и за интервюиращите.

Джеймс Рийд е председател на REED, специалистите по подбор на персонал. Той постъпва в компанията през 1992 г., след като завършва Harvard Business School. Оттогава REED е увеличила размера си повече от четири пъти, а reed.co.uk се е превърнал във водещ сайт за работа в Обединеното кралство и Европа. Сега те получават повече от 46 милиона кандидатури за работа годишно и са създали над 100 програми, които помагат на повече от 140 000 трайно безработни да се върнат на работа. Джеймс е съавтор на книгата "Накарай нагласата си да работи", спечелила наградата "Commuter's Read" на CMI Management Book Awards 2012 г. Той е член и на Британския институт за развитие на персонала (CIPD).
Допълнителна информация
Автор
 • Джеймс Рийд
 • Поредица
 • Автор Джеймс Рийд
  Година на издаване 2017
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 320
  Размери 0.410kg (21cm x 14cm)
  Категория Книги /  Икономика и бизнес /  Маркетинг и мениджмънт / 
  Код: 132.268
  ISBN/Barcode: 9789547832503
  Производител: LOCUS
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен 20% ДДС и са валидни само при online покупка