XS
SM
MD
LG
XL
 • Картография на идеи

Картография на идеи

 • Цена: 19.00 лв
  3.75 (23 ratings by Goodreads)
 • Автор:Джейми Наст
  Година на издаване:2019
  Език: Български
  Корица: Мека
  Националност:Американска
  Оригинално заглавие:Idea Mapping
  Преводач:Ния Йотова
  Серия:Carpe Diem
  Страници: 264

  Доставка

  може да е при вас
   до офис на еконт: 06.08.2021
   до краен адрес: 06.08.2021 - 08.08.2021
    Способността да се визуализират и организират мисли и идеи е позволила на милиони хора да работят по-продуктивно и по-творчески, да движат бизнеса си по-стратегически и да се справят със сложни проекти по-ефективно. Тази изключително практична книга ще ви помогне да усвоите един от най-лесните, но и най-мощни инструменти за организиране на вашите идеи, работа и време.
    Майк Джетър, Mindjet Corporation

    Tази книга дава шанс на творческите умове да изложат мисловния си процес ясно в образи, а на аналитичните – да открият творческото у себе си. Безценен пътеводител за претоварените предприемачи и мениджъри, и изобщо за всички свръхзаети хора!
    Крис Браун, DTE Energy Resources

    Не подценявайте простотата на картите на идеи, защото в тях се крие гениалност. Те са пътят към неизползваната мощ на ума ни.
    Скот Нагуд, четирикратен шампион в състезанието USA Memory
    
    Картографирането на идеи изцяло промени начина, по който уча, проектирам и се подготвям за публични изяви. Никога преди не съм бил толкова уверен и спокоен, че необходимият материал е запаметен подробно в ума ми, както би трябвало да бъде. Пригответе се за преживяване, което ще промени живота ви, както и този на хората, с които общувате.
    Уил Флора, Chick-Fil-A University

    В този забързан свят от нас постоянно се изисква да вършим повече за по-малко време. Как обаче се справяме с напрежението? Картографирането на идеи е отговорът. Това е ефективен, революционен инструмент, който ни позволява да се справяме с изискванията на живота и работата, като подобрим способностите си да планираме, мислим и учим.

    Създадена да ви помогне да използвате по-голяма част от умствения си потенциал с по-малко усилие, картата на идея е графично визуално представяне на специфичен въпрос, идея или проект върху лист хартия. Мозъкът ни се справя много по-добре с възприемането, обработването и запомнянето на информация, представена мултилинейно. Тъй като картите на идеи представят факти и въпроси визуално – като ангажират и двете мозъчни полукълба, – те стимулират по-ефективно учене, позволяват ви да подходите към проблемите по-творчески и помагат да мислите по-систематизирано.

    Тук са включени действителни карти на идеи, създадени и използвани от хора с различни бизнеси и професии от цял свят. Наст разяснява правилата и логиката на картографирането на идеи и ви води през всяка стъпка от процеса. Започва с простички карти и надгражда с по-сложни, за да улесни схващането на процеса и приложенията му спрямо личния ви опит.

    Картографирането на идеи е отличен инструмент за постигане на повече в работата и живота. Без значение дали сте погълнати от вихъра на собствен бизнес, или просто искате да се научите да разрешавате проблемите по-бързо и по-ефективно, тази книга ще ви предложи великолепен начин да работите по-пълноценно и да успявате по блестящ начин.

     Джейми Наст е основател на компанията за обучения и консултации NastGroup, Inc. Фокусът на нейната работа е да предлага средства и методи, чрез които да организирате и подобрявате процеса си на мислене, учене, запаметяване, творене, представяне. Като утвърден лектор и ментор, вече над 20 години тя помага на хора и компании от цял свят да преодолеят бариерите по пътя към успеха, включително закотвените в собствения им ум. Сертифицирала е инструктори от САЩ, Бразилия, Канада, Македония и Швейцария, а водените от нея курсове и обучения са сред най-търсените в сферата на картографирането на идеи.
Допълнителна информация
Автор
 • Джейми Наст
 • Поредица
 • Автор Джейми Наст
  Година на издаване 2019
  Език Български
  Корица Мека
  Националност Американска
  Оригинално заглавие Idea Mapping
  Преводач Ния Йотова
  Серия Carpe Diem
  Страници 264
  Размери 0.480kg (21cm x 14cm)
  Категория Книги /  Икономика и бизнес /  Популярни бизнес издания / 
  Код: 132.291
  ISBN/Barcode: 9789547832640
  Производител: LOCUS
  Напиши ревю
  От поредицата/автора
  Помощ!: Дванайсет книги за самопомощ, събрани в една
      Как една жена се опитва да разбере дали книгите за самопомощ наистина могат ..
   3.90

  Цена: 19.00 лв

  Изкуството да говорим
      Тази книга ще ви направи изразителни и успешни в изнасянето на речи, като ви..
   3.07

  Цена: 23.00 лв

  Може да ви интересува
  Бъдещето на успеха
  "Бъдещето на успеха" е зашеметяваща книга, която идва тъкмо навреме, за да привлече вниманието на хо..
   3.78

  Цена: 19.00 лв

  Защо точно ти?
  101 въпроса, задавани на интервю за работа, от които никога вече няма да се боите. Предстои ви ин..
   

  Цена: 16.90 лв

  Решения: практични съвети от хора, които промениха света
  Как най-добре да подходим към неизбежното вземане на важно решение? Това не е наука, а изкуство, как..
   3.74

  Цена: 17.00 лв

  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка