XS
SM
MD
LG
XL
 • Виното - всичко, което трябва да знаем за него

Виното - всичко, което трябва да знаем за него

 • Цена: 27.90 лв
  3.94 (21 ratings by Goodreads)
 • Наличност: Изчерпано
 • Автор:Катрин Кол
  Година на издаване:2014
  Език: Български
  Корица: Твърда
  Страници: 258
Нов кратък пътеводител за откриване и наслада от хубавите вина. Как всеки път да избираме най-доброто?

Ето кой ще ви помогне да разбулите тайните на хубавите вина и да ви покаже, че в тяхното откриване и избиране няма нищо трудно и страшно. Без да ви залива със специални термини, авторката се е съсредоточила върху 10-те основни категории бели и червени вина.
С тази книга в ръка ще се разходите без проблем из света на виното, за да се запознаете с 10-те основни стила във винопроизводството, да купувате вина от различни категории и да научите правилата за сервиране и пиене.

Тук са и най-важните правила, които не бива да забравяте. Представени чрез достъпни класации от типа "10-те най..." и кратки напътствия "Как да...", те лесно ще станат ваша опора възникне ли дилема кое е най-правилното решение при поредния заплетен случай с избора на вино. С повече от 600 описани и препоръчани вина от всички категории и точки на света, тази задача вече няма да представлява никаква трудност за вас.

"Бях скептично настроен доколко светът се нуждае от още една книга за виното, ала този добре организиран и чудесно илюстриран пътеводител на Катрин Кол е написан компетентно, с размах, и е безкрайно полезен и лесен за използване. След като го прочетох скептицизмът ми изчезна."
Тери Тийс

"Трябваше да минат цели 30 години, за да се намери автор, който да подхване идеята за различните стилове във винопроизводството и да я доразвие, да ? вдъхне живот. Но Картин Кол не се задоволила само с това, а е създала истински буквар, който отваря очите за структурата на винените аромати и вкусове, за връзката на виното с различните храни и настроения, давайки разнообразни идеи за покупка на конкретни вина - от най-луксозните до напълно достъпните."
Хю Джонсън
Допълнителна информация
Автор
 • Катрин Кол
 • Поредица
 • Автор Катрин Кол
  Година на издаване 2014
  Език Български
  Корица Твърда
  Страници 258
  Размери 1.150kg (27cm x 20cm)
  Категория Книги /  Кулинария /  Напитки, Цигари /  За виното / 
  Код: 0055.02027
  ISBN/Barcode: 9789548432870
  Производител: КНИГОМАНИЯ ЕООД
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка