XS
SM
MD
LG
XL
 • А,Б Вино

А,Б Вино

 • Цена: 45.00 лв
  4.73 (33 ratings by Goodreads)
 • Наличност: Изчерпано
 • Автор:Яна Петкова
  Година на издаване:2020
  Език: Български
  Корица: Твърда
  Националност:Българска
  Страници: 366

    А, Б, Вино – книгата на Яна Петкова е рядко срещана комбинация от задълбочен подход и изчерпателност с лекота и пъстрота на изказа. Автор на оригиналния елегантен дизайн е Велина Мавродинова, а на илюстрациите – Нанда Ментешева.

По смислен и увлекателен начин новата книга на Gourmet Publishing предлага запознанство с виното - естествено и разбираемо; освобождава от предразсъдъци и страхове, че виното е нещо, от което трябва „да се разбира“ и само малцина го умеят; събужда любопитство и настройства авантюристично и откривателски; научава читателите как да правят информиран избор при избора на вино и как да обяснят защо харесват дадено вино. Накратко А, Б, Вино достига и до най-отдалечените от темата и може да превърне всекиго в страстен винолюбител.

Вече 20 години Яна Петкова не спира да се образова във винено отношение по всевъзможни начини. Притежател е на Wine and Spirit Education Trust Diploma. Тя е винен дегустатор и журналист, винен съдия и обучаващ. Член е на екипа на винения сайт DiVino, лектор, блогър и партньор в ресторантски проекти. Съосновател е на Българската винена академия, на подкаста Life Unbottled и на проекта за винен маркетинг Avinissima.

Допълнителна информация
Автор
 • Яна Петкова
 • Поредица
 • Автор Яна Петкова
  Година на издаване 2020
  Език Български
  Корица Твърда
  Националност Българска
  Страници 366
  Размери 0.886kg (17cm x 23cm)
  Категория Книги /  Кулинария /  Напитки, Цигари / 
  Код: 0394.00109
  ISBN/Barcode: 9786197399103
  Производител: GOURMET PUBLISHING
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка