XS
SM
MD
LG
XL
 • Усмихни се, човече!

Усмихни се, човече!

 • Цена: 16.00 лв
  3.75 (25 ratings by Goodreads)
 • Наличност: Изчерпано
 • Автор:Георги Мамалев
  Година на издаване:2018
  Език: Български
  Корица: Мека
  Поредица:Любимци на публиката
  Страници: 292
След десет години на екран с „Клуб НЛО“ и десетки роли във филми и спектакли Георги Мамалев има какво да разкаже. Дори най-големите му фенове не са чували забавните истории зад кадър, в които участватГеорги Калоянчев, Георги Парцалев, Тодор Колев, Константин Коцев, Велко Кънев, Павел Поппандов, Стефан Данаилов, Антон Радичев и много други обичани артисти.

В „Усмихни се, човече!“ Мамалев споделя и весели случки от детството си, от училището, от казармата, дори от семейната кухня. Читателите ще научат как преди да се наложи като актьор е бил метеоролог и главен градинар. А също кой бивш министър му е правил гипсов бюст, как е партнирал на мечка, лъв и две магарета, както и защо винаги ще свързва раздялата със социализма със стриптийз.

Усмивка – това е думата, която свързваме най-често с Жоро Мамалев. Зърнем ли го, тя неизбежно се появява на лицата ни. Откакто петгодишен играе в спектакъл под режисурата на дядо си Георги, той не спира да радва публиката. Познаваме го като Гошо от „Оркестър без име“, капитан Мортимър от „Последни желания“, принц Алфонсо от „Тринайсетата годеница на принца“, Керкелезов от „Господин за един ден“, злия маг от „Патилата на Спас и Нели“ и още, и още... Независимо дали разиграва скеч в селско читалище, дали прави телевизионно шоу или участва в Шекспирова пиеса, той винаги приковава вниманието. А популярността му потвърждава още веднъж, че смехът наистина е сериозно занимание.
Допълнителна информация
Автор
 • Георги Мамалев
 • Поредица
 • Любимци на публиката
 • Автор Георги Мамалев
  Година на издаване 2018
  Език Български
  Корица Мека
  Поредица Любимци на публиката
  Страници 292
  Размери 0.400kg (23cm x 16cm)
  Категория Книги /  Биографии, Автобиографии, Мемоари / 
  Код: 055.2747
  ISBN/Barcode: 9786191951789
  Производител: КНИГОМАНИЯ ЕООД
  Напиши ревю
  От поредицата/автора
  Ние, артистите
  Хроника на един живот с най-големите имена от киното и театъра в България След 60 ..
   5.00

  Цена: 12.00 лв

  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка