XS
SM
MD
LG
XL
 • Сребротрън. Мрак над Сетанон

Сребротрън. Мрак над Сетанон

 • Цена(при On-Line покупка): 19.99 лв
4.49 (81 ratings by Goodreads)
Коя зла сила вдига мъртъвци от гробовете и ги праща на битка с живите по зова на Гилдията на смъртта? И каква висша магия може да я надвие?
Реймънд Фийст е роден и отраснал в Южна Калифорния. Завършил е образованието си в Калифорнийския университет, Сан Диего. Автор е на горещо одобрените от критиката бестселъри "Сага за войната на разлома" ("Магьосник", "Сребротрън" и "Мрак над Сетанон"), "Принц на кръвта", "Вълшебна приказка" и "Кралският корсар", както и съавтор (с Джани Вурц) на "Дъщеря на империята", "Слуга на империята" и "Господарка на империята". "Сага за войната на студенокръвните" ("Сянката на тъмната кралица", "Възходът на търговския принц", "Гневът на демонския крал" и "Парчета скършена корона"). "Легенди за войната на разлома" ("Доблестен враг", "Убийство в Ламът" и "Джими Ръчицата") продължиха феноменалния му успех, а епическата нова поредица за Войната на разлома включва бестселърите "Крондор: Измяната", "Крондор: Убийците" и "Крондор: Сълзата на боговете". Първата книга от "Конклав на сенки", "Нокът на сребърния ястреб", бележи началото на нова крупна самостоятелна поредица.

"Най-доброто постижение в света на фентъзи литературата от години...има всички шансове да постави автора на трона на Толкин - и да го задържи там задълго."
Драгон

"Реймънд Фийст разказва с професионална вещина и пищно въображение."
Пъблишърс Уикли
Допълнителна информация
Автор
 • Реймънд Фийст
 • Поредица
 • Сага за войната на разлома
 • Автор Реймънд Фийст
  Година на издаване 2000
  Език Български
  Корица Мека
  Поредица Сага за войната на разлома
  Страници 735
  Размери 0.720kg (24cm x 16cm)
  Категория Книги /  Художествена литература /  Фантастика, Фентъзи, Хорър / 
  Код: 004.0706
  ISBN/Barcode: 9545851481
  Производител: ИК БАРД ООД
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен 20% ДДС и са валидни само при online покупка