XS
SM
MD
LG
XL

Мъдростта на звездите

 • Автор:Лео де ла Хусей
  Година на издаване:2017
  Език: Български
  Корица: Мека
  Страници: 248

  Доставка

  може да е при вас
   до офис на еконт: 22.06.2024
   до краен адрес: 22.06.2024 - 24.06.2024
Големият интерес, с който години наред се посрещат лекциите на Лео де ла Хусей в много страни по света, го мотивира да напише тази книга. Целта на автора е да накара читателя да осъзнае по нов начин връзката на човека със звездния свят.

След като проследява историята на астрологията от древността до наши дни, обогатен с познанието на антропософската духовна наука, той посочва необичаен подход за набюдение и тълкуване на небесните явления. Според Рудолф Щайнер изследването на звездните констелации при раждането на един човек невинаги се прави с необходимото уважение и достойнство и би било много по-безкористно и много по-красиво да се прави хороскоп за позициите на планетите в момента на смъртта или „духовното раждане“.

Познанието, че между смъртта и следващото ново раждане човекът съществува в духовния свят на звездите, след като е дарил на Космоса плодовете на своя отминал живот, променя начина, по който гледаме нощното небе. Лео де ла Хусей илюстрира тезата си с духовните биографии на бележити личности през вековете. Изследването му ни доближава до ново разбиране на звездната мъдроост и любознателният читател ще намери на тези страници повод за размисъл и стимул да търси своята истина.
Допълнителна информация
Автор
 • Лео де ла Хусей
 • Поредица
 • Автор Лео де ла Хусей
  Година на издаване 2017
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 248
  Размери 0.300kg (20cm x 14cm)
  Категория Книги /  Езотерика и духовни учения /  Езотерика, окултизъм /  Науки /  Астрология, Нумерология / 
  Код: 0007.00709
  ISBN/Barcode: 9789544747787
  Производител: КИБЕА
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка