XS
SM
MD
LG
XL
 • Аспектите в астрологията

Аспектите в астрологията

 • Наличност: Изчерпано
 • Автор:Сю Томпкинс
  Година на издаване:2011
  Език: Български
  Корица: Мека
  Страници: 440
Аспектите са тясно свързани с разчитането на рождената карта и ни показват кои наистина сме ние и какво да очакваме от бъдещето си. Не е достатъчно да се познава само разположението на планетите в хороскопа. Точно взаимодействията между звездите и планетите ни позволяват да разберем нашата истинска съдба. Тези взаимодействия, познати като аспекти, се проявяват като поредица от различни взаимовръзки в наталната карта. С помощта аспектите ние осъзнаваме нашите скрити тенденции, мотивации, възможности и препятствия. Разбирането на различните аспекти може да ни помогне да преодолеем трудностите по пътя си и да реализираме своя потенциал.

Тази книга е прекрасно ръководство за анализиране на аспектите за начинаещите астролози и отличен източник на допълнителна информация за напредналите. С помощта на много примери авторката показва как да тълкуваме аспектите в картата, когато правим астрологични разчитания. Тя предлата примери за всеки възможен планетарен аспект, като обяснява подробно влиянието на опозициите, тритоните, квадратурите, подвижните и фиксираните кръстове и т.н. Освен това показва как аспектите осигуряват енергията на трансформацията в хороскопа и как да използваме тази енергия по най-добрия начин в живота си.

"Сю Томпкинс предлага прекрасни прозрения как да използваме конструктивно енергията на аспектите. Нейната книга съдържа ключова информация за всички, които се занимават с астрология."

Барбара Хенд Клоу
Допълнителна информация
Автор
 • Сю Томпкинс
 • Поредица
 • Автор Сю Томпкинс
  Година на издаване 2011
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 440
  Размери 0.420kg (22cm x 15cm)
  Категория Книги /  Астрология, Нумерология / 
  Код: 120.406
  ISBN/Barcode: 9789546263421
  Производител: АРАТРОН
  Напиши ревю
  Може да ви интересува
  Мъдростта на звездите
  Големият интерес, с който години наред се посрещат лекциите на Лео де ла Хусей в много страни по све..
   

  Цена: 16.00 лв

  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка