XS
SM
MD
LG
XL
 • Зодиак

Зодиак

 • Цена(при On-Line покупка): 11.95 лв
Малко случаи в историята на престъпленията са толкова загадъчни и интригуващи като случая "Зодиак" - зловещия убиец със скрито от качулка лице, който ходеше на лов за хора по улиците на Сан Франциско и изпрати на полицията десетки подигравателни писма, изпълнени с тайнствени криптограми.
Робърт Грейсмит се захваща с разследване на случая още по времето на първите убийства - той събира огромно количество фактологичен материал, провежда разговори с всички лица, свързани с този кошмар и се среща с редица експерти в областта на серийните убийства.

Написан с умението на първокласен журналист, “Зодиак” съдържа шокиращи подробности от кухнята на полицията, както и множество автентични писма, документи и снимки, по-голямата част от които се публикуват за първи път. Самият “Сан Франциско Кроникъл”, където Зодиак изпраща писмата си, казва за книгата:

“ Изпълненият с напрежение разказ на Грейсмит възкресява ужаса, който никога не сме забравяли и който - бъдете сигурни в това! - не е забравил нас!...”

" Тя беше млада и хубава, но сега е пребита и мъртва. Не е първата и няма да е последната..."

“ Робърт Грейсмит е единственият човек на света, който знае за Зодиак почти толкова, колкото самият убиец знае за себе си!...”
Допълнителна информация
Автор
 • Робърт Грейсмит
 • Поредица
 • Автор Робърт Грейсмит
  Година на издаване 2007
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 376
  Размери 0.470kg (22cm x 15cm)
  Категория Книги /  Художествена литература /  Криминални романи, Трилъри / 
  Код: 256.023
  ISBN/Barcode: 9789549485288
  Производител: ИЗДАТЕЛСКА ГРУПА БЪЛГАРИЯ
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен 20% ДДС и са валидни само при online покупка