XS
SM
MD
LG
XL

Настолна игра YOU LEAD

 • Автор:Радослав Благоев
  Брой играчи:От 3 до 5
  Език: Български
  Подходящо за:12+

  Доставка

  може да е при вас
   до офис на еконт: 26.09.2023
   до краен адрес: 26.09.2023 - 28.09.2023

    Първата в света магнитна стратегическа бизнес настолна игра, която ще ви завладее със своята динамика и разнообразие от стратегически възможности.

Гмурнете се в червения бизнес океан, където всички компании стартират и развиват бизнес в силно конкурентна среда. Да оцелееш не е лесно, а да вземеш преднина и да спечелиш пазарен дял е истинско предизвикателство. Стратегическата настолна игра YOU LEAD, ще ви даде повече от емоция и добро преживяване.

Усъвършенствай своите бизнес умения, докато се забавляваш с най-яката бордова игра.

Изпитай своите стратегическо мислене и мениджърски умения.

Развивай своята бизнес интуиция, защото ще ти бъде нужна. Конкуренцията винаги ще ти диша във врата, затова бъди нащрек и не забравяй, че ТИ ВОДИШ!

Могат да играят от 3 до 5 играча, като ако са 5 единият играе, като гейм мениджър.

Съдържа дребни елементи и трябва да се пази от малки деца, които могат да ги погълнат!


 • В настолната игра има 35 магнитни карти, които спомагат за голямата динамика и имат различен ефект в зависимост от вашата бизнес стратегия. И не на последно място, това е една много забавна игра, която развива бизнес мисленето, търговските умения и предприемаческата интуиция.
 • В стратегическата настолна игра има 60 магнитни пула, играещи ролята на различни нива специалисти. Квалификацията на вашите служители и дали въобще ще имате допълнително наети, е ваше решение, но не само защото знаете, че добрите кадри са кът и невинаги са на разположение.
 • Масивно и магнитно игрално табло, съставено от 4 части, в които са вградени 16 магнитни плоскости. Играта дава възможност на участниците всеки път да прилагат различна стратегия, което я прави уникална, тъй като никога не може да бъде изиграна по един и същи начин. Вие решавате дали да правите бизнес на франчайз, или защо не в сферата на услугите.

Настолната игра дава възможност на участниците всеки път да прилагат различна стратегия, което я прави уникална, тъй като никога не може да бъде изиграна по един и същи начин. Вие решавате дали да правите бизнес на франчайз, или защо не в сферата на услугите.

Купувайте и продавайте бизнеси, назначавайте и съкращавайте служители. Партнирайте и/или се конкурирайте. Всяко ваше решение оказва влияние върху развоя на играта. Емоцията винаги е гарантирана, а победата зависи от вас.

От момента, в който хвърлите заровете за първи път, вие започвате да взимате стратегически решения. В тази бордова игра вие не сте инвеститор, а предприемач. Нужно ви е комплексно мениджърско мислене, за да победите.

Накратко за автора:

Радослав Благоев е високорезултатен бизнес консултант и ментор. Умението му да обучава и мотивира хора е несравнимо, точно както и любовта му към професията. Провел е стотици семинари и корпоративни обучения и ежедневно консултира бизнеси в най-различни браншове.

Радослав се концентрира върху развитието на модерни и работещи маркетинг стратегии въз основа на дълбокото познаване спецификите на потребителското поведение и на различните клиентски профили.

Бизнес философията му се гради върху/корени в изучаване психологията на потребителите и върху/в таргетирания подход за/към? интегрирана маркетинг комуникация.

„На мен и моя екип ни отне повече от 3 години да създадем настолната играта във вида, в който искахме. Изминахме дълъг път на подобрения и оптимизация, докато стигнем до вариант, в който играта се превърна в богата композиция от емоции за играещите“. - Радослав Благоев

Допълнителна информация
Автор
 • Радослав Благоев
 • Поредица
 • Автор Радослав Благоев
  Брой играчи От 3 до 5
  Език Български
  Подходящо за 12+
  Размери 2.600kg (37cm x 37cm)
  Категория Игри и играчки /  Образователни игри /  Стратегически игри /  Настолни игри / 
  Код: 1050.001
  ISBN/Barcode: 3800600003367
  Производител: Левълс ъп
  Напиши ревю
  Може да ви интересува
  Заселниците на Катан - допълнение: Мореплаватели
      Приложимо само в комбинация с базисната игра CATAN    Съвместимо с..
   

  Цена: 54.90 лв

  Катан - Сценарии към разширения: съкровища, дракони и откриватели
      Сценарии към разширения!    Към нови приключения! &..
   

  Цена: 39.90 лв

  Заселниците на Катан - Градове & Рицари - допълнение за 5 & 6 играча
      Приложимо само в комбинация с базисната игра CATAN + CATAN допълнение за 5&6 чове..
   

  Цена: 39.00 лв

  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка