XS
SM
MD
LG
XL
 • Внимание. Как концентрацията управлява живота ни

Внимание. Как концентрацията управлява живота ни

 • Цена: 28.00 лв
  3.75 (41 ratings by Goodreads)
 • Автор:Нир Еял
  Година на издаване:2021
  Език: Български
  Корица: Твърда
  Страници: 450

  Доставка

  може да е при вас
   до офис на еконт: 04.03.2024
   до краен адрес: 04.03.2024 - 06.03.2024

В бъдеще в света ще има два вида хора: тези, които оставят вниманието и живота си да бъдат управлявани от другите, и тези, които гордо могат да се нарекат неразсейваеми. Разгръщайки тази книга, вие предприемате първата крачка към притежаването на времето и бъдещето си. Нир Еял представя научно обосновани теории и разработва на тяхна база техники, с чиято помощ:

 • ще се запознаете с практически начини за идентифициране и управление на психологическия дискомфорт, който ни отклонява от пътя;
 • ще анализирате външните подтици, които възпрепятстват производителността и намаляват благосъстоянието;
 • ще определите нещата, които наистина искате да правите, и ще се научите да планирате времето си съзнателно.

Ако трябва да научите един урок от цялата книга, той е, че разсейването е проблем като всеки друг. Независимо дали в голяма корпорация, или в малко семейство, когато обсъждаме проблемите си открито и в среда, в която чувстваме сигурност и подкрепа, можем да ги разрешим заедно.

А разсейването дебне навсякъде около нас – не само онлайн, но и в бисквитките, които ни примамват всеки път, когато отворим кухненския шкаф, или в бъбривия колега, пречещ да завършим проекта, за който вече закъсняваме.

С техниките в тази книга ще научите какво точно да правите от сега нататък, за да управлявате вниманието си и живота си. Ще изградите новата си същност! Ако мислите за себе си като за човек, владеещ вниманието, вие се овластявате чрез тази своя идентичност. Можете също да я използвате като логична обосновка, за да обясните на другите защо правите „странни“ неща – щателно планирате времето си, отказвате да отговаряте незабавно на всяко известие или поставяте знак на екрана си, когато не искате да бъдете обезпокоявани. Време е да станете фокусиран човек и да бъдете горди с това!

Всички можем да се стремим да правим, каквото казваме, че ще направим. Всички ние имаме силата да не позволяваме нищо да ни разсейва.

Допълнителна информация
Автор
 • Нир Еял
 • Поредица
 • Автор Нир Еял
  Година на издаване 2021
  Език Български
  Корица Твърда
  Страници 450
  Размери 0.200kg (13cm x 20cm)
  Категория Книги /  Самопомощ, Самоусъвършенстване / 
  Код: 0444.01007
  ISBN/Barcode: 9786192290573
  Производител: Ракета
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка