XS
SM
MD
LG
XL
 • В името на бог

В името на бог

 • Наличност: Изчерпано
 • Автор:Милена Нейкова
  Година на издаване:2013
  Език: Български
  Корица: Мека
  Страници: 128

  Доставка

  може да е при вас
   до офис на еконт: 12.08.2020
   до краен адрес: 12.08.2020 - 14.08.2020
„Тази книга е резултат от многогодишните ми духовни промени, вътрешни лутания и търсене на логични отговори, преди съдбата да ме срещне с феноменалните способности на Жоао де Деус и с дейността на духовния му център Каза „Дон Игнасио де Лойола“ в Централна Бразилия. В мен трябваше да се извърши дълбока духовна трансформация, в резултат на която преодолях неверието си към непознатото, разчупих каноните на логичното мислене и се пренастроих на друга енергийна честота, която ми помогна да приема човешката душа като многоизмерна енергийна единица, пътуваща във вечността от живот в живот.

Тук съм включила информация от първа ръка за духовната лечебница, за начините, по които се извършва лечебният процес, както и дълбоките вътрешни пренастройки, през които преминава всеки, докоснал се до Божествената енергия на бразилския лечител.

Животът на Жоао е низ от изпитания, лишения и преследване както от официалната медицина, така и от католическата църква. Въпреки това той остава верен на мисията си в този живот и върши своята лечителска работа с огромна любов, вътрешна дисциплина, самоотверженост и с чувство за висока отговорност. Само и единствено – в името на Бог.“

Милена Нейкова
Допълнителна информация
Автор
 • Милена Нейкова
 • Поредица
 • Автор Милена Нейкова
  Година на издаване 2013
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 128
  Размери 0.160kg (20cm x 13cm)
  Категория Книги /  Езотерика и духовни учения /  Духовни учения / 
  Код: 120.461
  ISBN/Barcode: 9789546264114
  Производител: АРАТРОН
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен 20% ДДС и са валидни само при online покупка