XS
SM
MD
LG
XL
 • Учи се от живота

Учи се от живота

 • Цена(при On-Line покупка): 12.00 лв
Една от най-обичаните личности на XX век - Първата дама Елинор Рузвелт - остава модел за подражание и пример за добре изживян, стойностен живот. На седемдесет и шест годишна възраст тя пише това просто и достъпно ръководство, за да ни посочи как да живеем по-пълноценно. „Учи се от живота си” е въздействаща книга, която поднася солидни, трезви идеи с практическа насоченост и изповядва прочувствени морални ценности. Елинор Рузвелт излага собствената си философия за живота и повежда своите читатели по пътя на състраданието, доверието, зрелостта, гражданския дълг и редица други.

Написана от изключителна личност, добила своите познания в качеството си на дъщеря, съпруга, майка и дипломат, настоящата книга е прозорец към самата Елинор Рузвелт и представлява скъпоценна, неподвластна на времето мъдрост, която има своя отзвук във всяка епоха.

Елинор Рузвелт извършва революционна промяна в ролята на Първата дама, докато заема тази длъжност от 1933 до 1945 г. В последвалите години тя работи като делегат на Общото събрание на Обединените нации, където оглавява Комисията по правата на човека, както и Комисията по положението на жените, и има своя принос в изработването на Всеобщата декларация за правата на човека. Автор на няколко книги, тя напуска този свят на 7 ноември 1962 г.
Допълнителна информация
Автор
 • Елинор Рузвелт
 • Поредица
 • Автор Елинор Рузвелт
  Година на издаване 2013
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 244
  Размери 0.150kg (20cm x 13cm)
  Категория Книги /  Психология и философия /  Самопомощ, Самоусъвършенстване / 
  Код: 664.025
  ISBN/Barcode: 9789543760862
  Производител: ЖАНУА 98
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен 20% ДДС и са валидни само при online покупка