XS
SM
MD
LG
XL

Тиха нощ! Свята нощ! + CD

 • Наличност: Изчерпано
 • Автор:Вернер Тусвалднер
  Година на издаване:2018
  Език: Български
  Корица: Твърда
  Страници: 32

    Отново е Коледа, светът отново блести в празнични светлини и в очакване на щастливи бъднини. В Европа и в Америка, в Азия и в Австралия, навсякъде, където християни живеят, звучи една песен - „Тиха нощ, свята нощ“, най-известната песен в света.

    Било 1818 година. Наближавало Рождество Христово, но душите на жителите на австрийското селце Оберндорф не преливали от радост. Наоколо царяло опустошение след поредната война и хората не виждали в нищо надежда.

    Младият помощник-свещеник Йозеф Мор и органистът в местната църква Франц Ксавер Грубер гледали умълчаните планинци и мъка свивала сърцата им. Как да им помогнат? Тогава се родила идеята да поднесат на своите енориаши един необикновен подарък - една песен, написана специално за тях, песен, която да им върне вярата в Божията милост и да им вдъхне упование в бъдните дни...

    В тази книга немският писател Вернер Тусвалднер е разказал историята на необикновената песен, илюстрирана с прекрасните картини на Роберт Ингпен. А в приложения диск ще намерите изпълнението на български език.

Допълнителна информация
Автор
 • Вернер Тусвалднер
 • Поредица
 • Автор Вернер Тусвалднер
  Година на издаване 2018
  Език Български
  Корица Твърда
  Страници 32
  Размери 0.390kg (24cm x 29cm)
  Категория Книги /  Детска литература /  Приказки, стихове / 
  Код: 0154.00419
  ISBN/Barcode: 1118962
  Производител: ЕМАС
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка