XS
SM
MD
LG
XL
 • The secret. Тайната

The secret. Тайната

 • Цена(при On-Line покупка): 20.00 лв
3.68 (207 ratings by Goodreads)
Фрагменти от Голямата тайна са откривани пред вековете в устните традиции, в литературата, в различните религиозни и философски учения. За първи път всички парчета на Тайната са събрани заедно в едно невероятно откровение, което ще промени живота на всички, до които достигне.

От тази книга ще научите как да използвате Тайната в който и да е аспект на вашия живот – пари, здраве, взаимоотношения, щастие, във всяко ваше взаимодействие с този свят. Ще започнете да разбирате скритата, неизползвана сила, която е в самите вас – както и че това откровение може да донесе радост във всички изяви на вашето съществуване.

Тайната ви поднася мъдрост, споделена от съвременни учители – мъже и жени, които са я използвали, за да постигнат здраве, благосъстояние и щастие. Те разкриват разтърсващи истории за това как с помощта на знанията, дарени от Тайната, са изкоренени заболявания, придобито е солидно богатство, преодолени са препятствия и въобще са постигнати неща, които мнозина биха счели за невъзможни.
Допълнителна информация
Автор
 • Ронда Бърн
 • Поредица
 • Автор Ронда Бърн
  Година на издаване 2008
  Език Български
  Корица Твърда
  Страници 216
  Размери 0.545kg (19cm x 15cm)
  Категория Книги /  Езотерика и духовни учения /  Езотерика, окултизъм /  Духовни учения /  Любопитно / 
  Код: 200.0346
  ISBN/Barcode: 9789543214587
  Производител: ИЗТОК ЗАПАД
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен 20% ДДС и са валидни само при online покупка