XS
SM
MD
LG
XL
 • Таро на търсещия (карти)

Таро на търсещия (карти)

 • Автор:Джоузеф Ърнст Мартин
  Година на издаване:2006
  Език: Български
  Корица: Мека
  Страници: 400

  Доставка

  може да е при вас
   до офис на еконт: 08.03.2024
   до краен адрес: 08.03.2024 - 10.03.2024
Картите на Таро на търсещия са изключително живи и вдъхновяващи. Те са сътворени в духа на модерното, съвременно възприемане на традиционната колода. Притежавайки искрата на вдъхновението на древната Таро мъдрост, те ни водят на увлекателно пътешествие през магическите светове към откриването на нови духовни територии. Вие можете да използвате тези карти, за да прозрете тайните на миналото, настоящето и бъдещето; да надникнете в паралелната действителност на невидимия свят, сред силите, които предшестват реализацията, и да предизвикате съзнателно желаните от вас промени.

Книгата ще ви послужи като ръководство за тази уникална колода, в която освен традиционната Таро символика са включени астрологични и кабалистични съответствия, цветове, камъни, руни, И Дзин и др. Тук е дадено описанието на всяка една карта, ключовата дума към нея и съответствията й от другите магически системи. Обяснени са няколко метода за гадаене с Таро; как да се грижим за нашата колода; различни забавни игри с Таро; как да използваме допълнителната информация в картите за бързи отговори.

Таро на търсещия е за изследователите на скритите измерения на вътрешната магическа реалност и ще ви помогне да отидете отвъд стандартното гадаене с Таро и да навлезете по пътя на собственото ви духовно търсене.

Джоузеф Ърнст Мартин е професионален Таро гадател с над 15 години практика. Той е също така и признат творец и художник, носител на повече от 63 престижни награди в областта на дизайна и изобразителното изкуство.
Допълнителна информация
Автор
 • Джоузеф Ърнст Мартин
 • Поредица
 • Автор Джоузеф Ърнст Мартин
  Година на издаване 2006
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 400
  Размери 0.350kg (21cm x 14cm)
  Категория Книги /  Езотерика и духовни учения /  Езотерика, окултизъм / 
  Код: 0120.00235
  ISBN/Barcode: 9789546265036
  Производител: АРАТРОН
  Напиши ревю
  Може да ви интересува
  Марсилско таро (78 карти + книга с инструкции)
  „Марсилско Таро“ – така се наричат картите заради техния специфичен дизайн и използваната символика...
   

  Цена: 34.99 лв

  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка