XS
SM
MD
LG
XL
 • Смарагдово море Кн. 3

Смарагдово море Кн. 3

 • Цена(при On-Line покупка): 17.90 лв
4.19 (23 ratings by Goodreads)
    Новата поредица от любимата авторка на бестселъровата поредица Академия за вампири Ришел Мийд, изпълнена със спиращи дъха приключения и завладяваща романтика!

    Амбиция и целеустременост са двете думи, които описват Тамзин Райт. Отраснала в ниските, работнически прослойки на класовото общество, в което е родена, пътят към Новия свят е единствената възможност за момиче като нея да извоюва по-добър живот за себе си и за семейството си. Тя става част от Бляскавия двор – училище по етикет, което превръща момичетата от бедно потекло в истински дами, за които после намира богати съпрузи в Новия свят.

    Но когато корабът, на който се намира Тамзин, нает да транспортира част от ученичките, се губи в морска буря, животът ѝ излиза извън нейния контрол. Отчаяна, тя трябва да намери пътя си обратно към Двора, към познатите части на Новия свят, към семейството си. Населените с туземски племена райони и всекидневните опасности само бавят нейното пътешествие обратно към дома. Но може би домът не е там, където Тамзин го е търсила досега. И може би представата ѝ за истинското значение на любовта е била погрешна. Но дали миналото ѝ ще ѝ позволи да открие свободата?

    В тази история на смелост, на страст и желание, на чувственост и безгранични обещания една жена се изправя срещу света – и срещу всичко, в което е вярвала – за да извоюва своето място и своята свобода.

    Очарованието на Юга среща Моята прекрасна лейди. Романтиците ще се влюбят!
    School Library Connection
Допълнителна информация
Автор
 • Ришел Мийд
 • Поредица
 • Бляскавият двор
 • Автор Ришел Мийд
  Година на издаване 2019
  Език Български
  Корица Мека
  Оригинално заглавие The Emerald Sea
  Поредица Бляскавият двор
  Преводач Деница Райкова
  Страници 668
  Размери 0.500kg (21cm x 14cm)
  Категория Книги /  Художествена литература /  Фантастика, Фентъзи, Хорър /  Литература за тийнейджъри / 
  Код: 033.2507
  ISBN/Barcode: 9789542828884
  Производител: СИЕЛА НОРМА АД
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен 20% ДДС и са валидни само при online покупка