XS
SM
MD
LG
XL
 • Слушай своето тяло

Слушай своето тяло

 • Автор: Лиз Бурбо
 • Цена(при On-Line покупка): 20.00 лв
4.12 (19 ratings by Goodreads)

    Ако възприемаме тялото си като най-добър приятел - бихме ли му обръщали повече внимание? Бихме ли се вслушвали в сигналите, които ни подава? Преработено и допълнено издание на световния бестселър на Лиз Бурбо.

    Лиз Бурбо посвещава живота си на стремежа да преодолява собствените си ограничения и да споделя своите открития с широката публика. С огромна страст тя помага на хората да постигнат това, за което повечето от тях жадуват - радост, мир, спокойствие, сбъдване на мечтите и желанията, както и да разкрият огромния потенциал в себе си. Ето защо Бурбо напомня колко е важно да обръщаме внимание на всичко, което се случва в нас – във физически, емоционален, психически и духовен план.

    Тази книга е плод на изследвания, проучвания и лични наблюдения на авторката в продължение на повече от четиридесет години. Тя ще ви предложи много конкретни и ефикасни начини, за да постигнете вътрешно усъвършенстване. А практическите упражнения в края на всяка глава ще ви помогнат да осъзнаете себе си, нуждите си и онова, което можете да дадете на околните. Хиляди хора вече са преобразили живота си по този начин. Научили са се да откриват себе си и да усещат онзи вътрешен мир, който често смятаме за недостижим. И са разбрали, че всичко, което избираме да имаме, и всичко, което решаваме да правим, винаги трябва да бъде с единствената цел да бъдем каквито искаме да сме.

Допълнителна информация
Автор
 • Лиз Бурбо
 • Поредица
 • Автор Лиз Бурбо
  Година на издаване 2019
  Език Български
  Корица Мека
  Националност Френска
  Оригинално заглавие Listen to Your Body: Your Best Friend on Earth
  Страници 296
  Размери 0.360kg (14cm x 21cm)
  Категория Книги /  Медицина, Здраве /  Психология и философия /  Самопомощ, Самоусъвършенстване / 
  Код: 398.459
  ISBN/Barcode: 9786191642922
  Производител: ENTHUSIAST
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен 20% ДДС и са валидни само при online покупка