XS
SM
MD
LG
XL
 • Силата на любовта

Силата на любовта

 • Цена: 10.00 лв
  4.28 (0 ratings by Goodreads)
 • Автор:Джеймс Ван Прааг
  Година на издаване:2019
  Език: Българска
  Корица: Мека
  Страници: 158

  Доставка

  може да е при вас
   до офис на еконт: 02.11.2020
   до краен адрес: 02.11.2020 - 04.11.2020

    В тази завладяваща книга Джеймс Ван Прааг, духовен учител и международно признат медиум, разказва за трансформиращата енергия и сила на любовта. С представянето на ярки лични истории и невероятни прозрения от Духовния свят, по един блестящ начин Джеймс разкрива тайнството на нашата духовна природа и ни учи как да активираме силата на любовта, за да отворим сърцето си за света. Знанията и опита, които той споделя, наред с много практически насоки, медитации и утвърждения, ще ви помогнат да създадете хармония в живота си с другите и със самите себе си.

    Когато се изпълним с любящи мисли, тревогата и безпокойството започват да се разсейват. Решенията, които преди са ни се стрували трудни, спират да ни плашат. Преставаме да привличаме към себе си различни неблагоприятни ситуации и хора, защото се научаваме да освобождаваме тази затормозяваща енергия. Щом започнем съзнателно да се обграждаме с енергията на любовта и приемането, които са наше естествено състояние на съществуване, пътуването ни в това физическо измерение става по-одухотворено, пълноценно и съдържателно.

    Когато използваме силата на любовта, ние осъзнаваме мястото си в света и космоса. Разбираме колко сме ценни и започваме да почитаме живота, своя и този на другите живи същества. Чувстваме се свързани помежду си, а вътрешната ни светлина огрява всички. Превръщаме се в Божествени пратеници на Единния Източник, които разбират, че разделение няма и всички сме част от Единството на Живота.
    Джеймс Ван Прааг

Допълнителна информация
Автор
 • Джеймс Ван Прааг
 • Поредица
 • Автор Джеймс Ван Прааг
  Година на издаване 2019
  Език Българска
  Корица Мека
  Страници 158
  Размери 0.360kg (13cm x 20cm)
  Категория Книги /  Езотерика и духовни учения /  Духовни учения /  Философия /  Психология и философия / 
  Код: 120.542
  ISBN/Barcode: 9789546264909
  Производител: АРАТРОН
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен 20% ДДС и са валидни само при online покупка