XS
SM
MD
LG
XL
 • Шерлок Холмс и Отрядът от улица Бейкър: Падането на Шеметните Залинда

Шерлок Холмс и Отрядът от улица Бейкър: Падането на Шеметните Залинда

 • Наличност: Изчерпано
 • Автор:Трейси Мак
  Година на издаване:2008
  Език: Български
  Корица: Мека
  Страници: 272
За Шерлок Холмс е писано много. Всъщност общо петдесет и шест разказа и четири романа, разкриващи много подробно всичките му приключения. Сътворил ги е неговият приятел и биограф доктор Джон Уотсън. Но макар тези истории да са доста забавни, трябва да кажем, че те не са съвсем точни.

Всеки, който е достатъчно осведомен за господин Холмс, знае, че той не е работил сам: една банда от бездомни момчета, наречена Отрядът от улица Бейкър, са му помагали да разкрива престъпления. Не ви ли се иска да се запознаете с тях?

Преди да разгърнете тази книга - длъжен съм да ви предупредя, че ще се озовете в свят, пълен със смърт и опасности, с измама и алчност, в свят, в който злото често надвива доброто. Това четиво не е за страхливци и слабаци. Надявам се да намерите достатъчно смелост, за да не му обърнете гръб още сега.

И така, в един мрачен есенен ден Отрядът получава нова задача от Холмс. Знаменитата трупа въжеиграчи Шеметните Залинда загиват по време на изпълнение на акробатичния си номер. Инспектор Лестрейд от лондонската полиция е убеден, че това е нещастен случай. След кратък оглед на местопрестъплението обаче Шерлок Холмс открива неоспорими доказателства, че става дума за убийство, а вероятно нещата се простират и много по-надалеч.

Това е Досие № 1 от богатата колекция на Шерлок Холмс и Отряда от улица Бейкър. Освен всички подробности около разплитането на сложния криминален случай, в него има безценна информация за изкуството на предрешаването, указания за създаване и използване на таен език, както и изключително полезни знания по история, но преди всичко блестяща интрига.
Допълнителна информация
Автор
 • Трейси Мак
 • Поредица
 • Автор Трейси Мак
  Година на издаване 2008
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 272
  Размери 0.200kg (20cm x 14cm)
  Категория Книги /  Детска литература /  Световна детска литература / 
  Код: 0003.00642
  ISBN/Barcode: 9789542700937
  Производител: ЕГМОНТ
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка