XS
SM
MD
LG
XL
 • Сбогом, извинения

Сбогом, извинения

 • Наличност: Изчерпано
 • Автор:Уейн Дайър
  Година на издаване:2012
  Език: Български
  Корица: Мека
  Страници: 288
На страниците на тази книга д-р Уейн Дайър показва как да промените саморазрушителните мисловни модели, които ви пречат да живеете на най-висшите нива на успех, щастие и здраве. Дори да знаете какво да мислите, промяната на мисловни навици, които са били с вас още от детството, може да се окаже трудна задача. Ако се променя, това ще доведе до семейна драма... Твърде стар съм и уморен... Не мога да си позволя нещата, които истински желая... Ще ми бъде много трудно да направя нещо по различен начин... Винаги съм бил такъв...

Тези обяснения може да изглеждат верни, но всъщност са просто извинения. Работата по промяната на мисловните модели всъщност се свежда до отхвърляне на досадните стари извинения и изследване на вашите убеждения в нова светлина. В тази основополагаща книга Дайър изброява съзнателните и подсъзнателните ментални патерици, използвани буквално от всекиго, както и начини да ги отхвърлим веднаж завинаги.

Ще се научите на конкретни въпроси към всяко извинение и след това ще тръгнете по стъпките на новата парадигма. Старите начини на мислене ще се разрушат, докато виждате колко е абсурдно да се придържате към тях.

В крайна сметка ще осъзнаете, че не съществуват извинения, които си струва да защитавате, дори те винаги да са съставлявали част от живота ви - и радостта да се освободите от тях ще изпълни цялото ви същество. Когато победите потребността да обяснявате своите недостатъци или провали, ще се събудите за живота на вашите мечти.
Допълнителна информация
Автор
 • Уейн Дайър
 • Поредица
 • Автор Уейн Дайър
  Година на издаване 2012
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 288
  Размери 0.320kg (20cm x 14cm)
  Категория Книги /  Психология и философия /  Самопомощ, Самоусъвършенстване / 
  Код: 0007.00508
  ISBN/Barcode: 9789544746049
  Производител: КИБЕА
  Напиши ревю
  От поредицата/автора
  Вашите слаби места
  * Кой cтe виe? * Как опиcватe ceбe cи? * Коe ви пpeчи да живeeтe щаcтливо и пълноцeнно? ..
   4.03

  Цена: 15.00 лв

  Сега ми е ясно
  След като в продължение на четири десетилетия е учител по самоусъвършенстване, Уейн Дайър размишлява..
   

  Цена: 21.00 лв

  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка