XS
SM
MD
LG
XL
 • Рецепти за любов и убийство

Рецепти за любов и убийство

 • Цена: 5.00 лв
  3.89 (14 ratings by Goodreads)
 • Наличност: Изчерпано
 • Автор:Сали Андрю
  Година на издаване:2018
  Език: Български
  Корица: Мека
  Страници: 432
Изключителен микс от криминална интрига, любов и кулинарни предизвикателства!
Действието в „Рецепти за любов и убийство“ се развива сред екзотиката на природния резерват Клайн Кару в Южна Африка. Главната героиня тани (превежда се „леля“) Мария обича да готви и списва кулинарна рубрика в местния вестник. Там работят още главната редакторка Хати и Джес – млада репортерка. По идея на Хати рубриката започва да помества освен кулинарни и различни житейски съвети. Тя бързо набира скорост и се превръща в отдушник за местните.
Сред купищата писма, които получават, се откроява едно анонимно писание от отчаяна жена. Само след дни Мартин, авторката на писмото, е намерена убита, с премазана глава. Тани Мария и Джес решават да започнат собствено разследване. Подозренията им падат върху съпруга на убитата, после върху нейна приятелка, но ситуацията се оказва доста по-заплетена.
Една нощ двете се промъкват в къщата на престъплението, в същото време идва човекът, който се грижи за имота. Внезапно проехтява изстрел и той е убит на място. Кръгът на заподозрените се разширява. Тани Мария получава зловеща заплаха, че ако не се оттегли, ще я сполети същото. Но двете с Джес не се отказват и още по-упорито продължават разследването си. Джес е отвлечена, животът на тани Мария е застрашен.
Кой се крие зад всичко това? Развръзката е неочаквана, развитието на случаите от читателските писма – интригуващо. А в края на книгата има вкусни рецепти за ценители.
Допълнителна информация
Автор
 • Сали Андрю
 • Поредица
 • Автор Сали Андрю
  Година на издаване 2018
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 432
  Размери 0.339kg (20cm x 13cm)
  Категория Книги /  Художествена литература /  Световна проза / 
  Код: 0068.00241
  ISBN/Barcode: 9789547422384
  Производител: СЛЪНЦЕ
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка