XS
SM
MD
LG
XL
 • Рецепти с 5 съставки

Рецепти с 5 съставки

 • Наличност: Изчерпано
 • Автор:Джейми Оливър
  Език: Български
  Корица: Твърда
  Националност:Британска
  Оригинално заглавие:5 Ingredients – Quick Easy Food
  Страници: 320

    Бързи и лесни рецепти от Джейми Оливър!

    Джейми Оливър – най-продаваният британски автор на кулинарни книги – се завръща с уникален проект. Фокусирайки се върху невероятни съчетания от пет съставки, той е създал 130 рецепти, които да приготвите у дома. В книгата ще намерите рецепти с основни продукти за всеки вкус – от салати и ястия с паста, пилешко и риба до вълнуващи комбинации със зеленчуци, телешко, свинско, ориз и нудели, както и специална глава с десерти. С минимални усилия ще постигнете максимално добър вкус и ще почерпите идеи, които ще ви вдъхновят за смели импровизации.

    Наред с дейността по обществени каузи, Джейми Оливър е ангажиран със заснемането на кулинарни поредици, подготвя готварски книги, управлява веригите си от ресторанти и пише статии за списания в цял свят, включително за собственото си списание – „Джейми Мегъзин“. Сред успешните му бизнес начинания са и широка гама хранителни и нехранителни продукти, както и „Джейми у дома“ – директна система за продажби, която е създала над 3000 нови работни места в Обединеното кралство. Телевизионните му поредици са излъчвани в над 100 страни, сред които и България, където зрителите могат да гледат Джейми по кулинарния канал 24Kitchen.

     Готварските книги на Оливър са преведени на повече от 30 езика и са най-бързо продаваните нехудожествени заглавия във Великобритания. Всичко това несъмнено доказва, че Джейми Оливър е най-популярният готвач в света. С неподправения си ентусиазъм и уникален подход той непрестанно печели нови последователи на идеята да консумираме качествена и здравословна, домашно приготвена храна.

Допълнителна информация
Автор
 • Джейми Оливър
 • Поредица
 • Автор Джейми Оливър
  Език Български
  Корица Твърда
  Националност Британска
  Оригинално заглавие 5 Ingredients – Quick Easy Food
  Страници 320
  Размери 1.250kg (19cm x 25cm)
  Категория Книги /  Кулинария /  Храни / 
  Код: 0002.02374
  ISBN/Barcode: 9789542618515
  Производител: ХЕРМЕС
  Напиши ревю
  От поредицата/автора
  7 начина
  Чудите се какво да готвите? Джейми идва на помощ. Той е подбрал 18 най-често използвани продукта, ко..
   3.52

  Цена: 34.95 лв

  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка