XS
SM
MD
LG
XL

Рай на земята

 • Цена(при On-Line покупка): 20.00 лв
С ПОМОЩТА НА АРТИСТИЧНИТЕ ДЕЙНОСТИ ДЕЦАТА РАЗВИВАТ НЕ САМО ЕСТЕТИЧЕСКА ЧУСТВИТЕЛНОСТ КЪМ СВЕТА, НО И СЕ ПРЕВРЪЩАТ В ТВОРЧЕСКИ ЛИЧНОСТИ, КОИТО СВОБОДНО И С РАДОСТ ИЗРАЗЯВАТ СВОЯТА ИНДИВИДУАЛНОСТ.

В съвременните динамични условия на живот се създава необходимостта от разработването на нов модел за педагогичеко взаимодействие чрез жива методика, съобразяваща обучението и възпитанието с различните етапи от развитието на детето. Валдорфската педагогика, базирана върху антропософското познание за човека, е оригинална цялостна концепция за хармоничното развитие на личността на детето чрез стимулиране на творческия му потенциал и реализиране на индивидуален подход. „Валдорф“ е работещ модел на самоуправляваща се училищна общност, в която учители и родители заедно всеки ден осъществяват в живота актуални отговори на фундаментални въпроси, свързани с образованието и живота.

„Валдорф“ е културна практика, чрез която личните усилия и себеразвитието на всички участници в общността допринасят не само за повишаването на качеството на образованието в България, но и за приобщаването ни като граждани към семейството на европейските народи. Мирослава Вахрам, учител, работила в сферата на държавното образование, по-късно като валдорфска детска учителка, в момента на самостоятелна практика в Арт Център НЕО ГЕЯ.

"Надявам се, че тази книга ще бъде ваш ценен спътник в продължение на много години, че страниците й ще се смачкат и покрият с петна, защото е била с вас в кухнята, в градината и в банята. Надявам се тя да ви тласне да напишете своя собствена книга – хроника на вашето семейно пътуване. Тези две книги – вашата и моята – ще се вплетат една в друга и ние заедно ще създадем забележително творение. Най-много от всичко обаче се надявам, че вие и прекрасното ви семейство ще изградите нещо истински красиво... Рай на земята."
Шарифа Опенхаймер
Допълнителна информация
Автор
 • Шарифа Опенхаймер
 • Поредица
 • Автор Шарифа Опенхаймер
  Година на издаване 2018
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 376
  Размери 0.436kg (20cm x 14cm)
  Категория Книги /  Психология и философия /  За родители /  Възпитание /  Детска психология / 
  Код: 007.714
  ISBN/Barcode: 9789544747954
  Производител: КИБЕА
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен 20% ДДС и са валидни само при online покупка