XS
SM
MD
LG
XL
 • Проклятие или Господ има други планове за теб

Проклятие или Господ има други планове за теб

 • Цена(при On-Line покупка): 13.90 лв
„Проклятие Или Господ има други планове за теб“ е универсална книга за превратностите на съдбата.

Чрез преживяванията на главните герои, белязани от много емоционални рани, сексуални авантюри, любов, омраза и дори от смъртта на главния герой, авторката, Бойка Николас, ни кара да се замислим дали всичко е съдба или е въпрос на личен избор.

Тя дълбае проницателно в душите на своите персонажи – Александър, на една от любовниците му – Асмара, на неговата жена Константина, която едновременно го мрази и обича, на София, бабата на Асмара, посветила се на магии и клетви...

„Прояклятие или Господ има други планове за теб“ е една вълнуваща семейна история, която се развива в няколко различни краища по света, започнала през 50-те години и продължила до наши дни. Тя държи читателя в напрежение през цялото време и го кара да се замисли за паралелните светове, за живота и след смъртта, за телепатията, невидимата връзка между хората и за кармата.

Въпреки сюжетната линия, интересното в „Проклиятие или Господ има други планове за теб“, е че всяка една от главите е същевременно отделен и самостоятелен разказ.

Това е една книга, която никога не свършва, защото с края й се отваря началото за размисъл върху личната история на всеки един от нас.
Допълнителна информация
Автор
 • Бойка Николас
 • Поредица
 • Автор Бойка Николас
  Година на издаване 2017
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 292
  Размери 0.200kg (20cm x 13cm)
  Категория Книги /  Художествена литература /  Българска проза / 
  Код: 444.337
  ISBN/Barcode: 9788469757857
  Производител: Asociacion Hispano-Bulgara
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен 20% ДДС и са валидни само при online покупка