XS
SM
MD
LG
XL
 • Принципи на уебдизайна

Принципи на уебдизайна

 • Наличност: Изчерпано
 • Автор:Джоел Склар
  Език: Български
  Корица: Мека
  Страници: 512
Вашият пътеводител в изграждането на уебсайтове. От началото до края книгата ви води през целия работен процес, като същевременно развива уменията ви за създаване на HTML, CSS и визуален уебдизайн.
ще се запознаете със средата на работа и с принципите на правилния уебдизайн. Ще продължите с навигацията и разполагането на елементите, а после и с топографията, цветовете, изображенията, работата с CSS и други техники. Настоящото ревизирано издание разглежда най-новите технологии и тенденции в уебдизайна. Добавени са раздели за достъпност в Интернет, спазване на стандартите при програмиране, използване на CSS, както и технически актуализации и илюстрации. Въоръжени със знанието, което се съдържа в тази книга, и уменията, придобити от включените практически упражнения, вие ще можете да създавате успешни уебсайтове, базирани на стандартите, преносими между различните операционни системи, браузъри и скорост на връзката.

Предимства:
- Богато илюстрирана! Читателите могат да видят реалния вид на примерните сайтове, които илюстрират книгата. Новите илюстрации съответстват на съвременните браузъри и адекватно визуализират основните понятия.
- Новите групови проекти окуражават експериментите и практическите занимания.
- Включва две нови глави: "Позициониране" и "Студио за уебдизайн".
- В края на всяка глава са добавени ключовите термини, описани в речника.
- Допълнителна информация, готови примери и връзки към нови теми за разучаване ще откриете на Интернет сайта, който съпътства тази книга.
Допълнителна информация
Автор
 • Джоел Склар
 • Поредица
 • Автор Джоел Склар
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 512
  Размери 0.520kg (24cm x 17cm)
  Категория Книги /  Компютърна литература /  Web design / 
  Код: 0106.00042
  ISBN/Barcode: 9789548396349
  Производител: ДУО ДИЗАЙН
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка