XS
SM
MD
LG
XL
 • Приключенията на Джак Бренин-кутия

Приключенията на Джак Бренин-кутия

 • Наличност: Изчерпано
 • Автор:Катрин Купър
  Година на издаване:2013
  Език: Български
  Корица: Картонена
Комплект от три романа в картонена кутия.

Трилогията съдържа заглавията:
Златният жълъд
Гласруенската порта
Сребърният хълм

В началото на 2010 г. със “Златният жълъд” - първата книга от трилогията за Джак Бренин, Катрин Купър печели престижната награда “Брит” за непубликувани дотогава автори, като успява да пребори конкуренцията на още 21 000 кандидати. Скоро след това тя се превръща от неизвестна учителка (точно като авторката на Хари Потър) в популярно име сред любителите на фентъзи и обичана писателка от децата в много страни.


Сюжет: Животът на Джак Бренин се променя в деня, в който той намира златен жълъд, скрит в тревата. Момчето навлиза в свят, за чието съществуване дотогава дори не е подозирало. Оказва се, че съществата там го очакват отдавна и че неговото появяване е предречено от древни времена. Наричат го Избрания и очакват от него да стори нещо голямо, нещо добро, подвиг.....Джак е сигурен, че го бъркат с другиго. Той не е нито силен, нито смел, нито умее кой знае какво. Как е възможно да е Избраният? Освен това никак не му се иска да се забърква в опасности с неизвестен край. Въпреки страховете си Джак решава да помогне на своите нови приятели и се впуска в невероятно магическо приключение.
Допълнителна информация
Автор
 • Катрин Купър
 • Поредица
 • Автор Катрин Купър
  Година на издаване 2013
  Език Български
  Корица Картонена
  Размери 0.780kg (21cm x 14cm)
  Категория Книги /  Детска литература /  Художествена литература /  Фантастика, Фентъзи, Хорър /  Детско-юношеска литература /  Подаръци за деца /  9-12 / 
  Код: 0006.01274
  ISBN/Barcode: 3800083813446
  Производител: ФЮТ
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка