XS
SM
MD
LG
XL
 • Посоката на любовта
  -30 %
 • Посоката на любовта

Посоката на любовта

 • Цена(при On-Line покупка): 15.99 лв 11.19 лв
  Промоцията е валидна за онлайн поръчки до изчерпване на наличността и не се комбинира с други отстъпки
4.05 (36 ratings by Goodreads)

    Всички ние знаем колко опияняваща и вълнуваща може да бъде любовта, когато е в своето начало. Но какво предстои след това и как се трансформира тя с течение на времето? 

    При двойката, Рабих и Кирстен, събитията се случват в своя естествен ред: влюбване, женитба, появата на деца и всички предпоставки, за да се развие връзката им в посоката „и заживели щастливо“.

    „Посоката на любовта“ изследва случващото се след зараждане на любовта. Какво е необходимо за поддържането ѝ и как с хода на времето и под натиска на всекидневието да преминем към неизбежно настъпващите промени, свързани с нашите собствени идеали?

    Свеж, интуитивен и напълно завладяващ разказ за всеки, който вярва в любовта.

    „Любовта достига своя връх в моментите, когато любимите ни започват да разбират по-ясно, отколкото останалите някога биха били способни да го сторят, а вероятно дори по-добре от самите нас, хаотичните, злепоставящи и срамни наши страни. Това, че някой разбира кои сме и ни съчувства, прощавайки ни за това, което вижда, заздравява цялостната ни способност да вярваме и да даваме. Любовта е резултат от благодарността към умението на любимия ни да надникне в собствената ни объркана и смутена психика.“


    Ален де Ботoн е роден в Цюрих, Швейцария през 1969 г., но се премества да живее в Лондон. Той е писател и есеист - тематиката на книгите му е описавана като „философия на ежедневието”. Той е пише за любов, пътешествия, архитектура и литература. Неговите книги са бестселъри в над 30 страни по целия свят.

    Ален основава и ръководи училище в Лондон, наречено „Училище на живота”, посветено и следващо една нова визия за образованието. Последната книга на Ален де Ботон е озаглавена „Посоката на любовта“.

    

Допълнителна информация
Автор
 • Ален де Ботон
 • Поредица
 • Автор Ален де Ботон
  Година на издаване 2018
  Език Български
  Корица Мека
  Националност Британска
  Оригинално заглавие The Course of Love
  Преводач Аделина Генова
  Страници 254
  Размери 0.340kg (14cm x 21cm)
  Категория Книги /  Художествена литература /  Психология и философия /  Самопомощ, Самоусъвършенстване /  Световна проза /  Най-продавани  /  Любопитно / 
  Код: 145.257
  ISBN/Barcode: 9786197106527
  Производител: AT PUBLISHERS
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен 20% ДДС и са валидни само при online покупка