XS
SM
MD
LG
XL
 • По-ефективен C++, 35 нови начина да подобрите своите програми и проекти

По-ефективен C++, 35 нови начина да подобрите своите програми и проекти

 • Цена(при On-Line покупка): 20.00 лв
4.33 (11 ratings by Goodreads)
Похвали за първата книга на Скот Майерс, По-ефективен C+ + :
„Сърдечно препоръчвам Ефективен C++ на всеки, който се стреми да овладее
C++ от средно ниво нагоре." - The C/C++ User's Journal

Авторът на незаменимата книга Ефективен C++ ви предлага още 35 нови начина да подобрите своите програми и проекти. Основавайки се на дългогодишен опит, Майерс обяснява как се пише по-ефективен софтуер: по-ефикасен, по-стабилен, по-стегнат, по-преносим и по-лесен за повторно използване. Накратко, как се пише просто по-добър софтуер на C + + .

По-ефективен C++ включва:
• Доказани методи за подобряване на ефективността на програмите, включително задълбочени изследвания на разходите на време и пространство, свързани с отделните механизми на езика C++.
• Детайлни описания на по-сложни техники, използвани от експертите по C ++, включващи placement new, виртуални конструктори, умни указатели, броене на псевдоними, класове-посредници и множествено виртуализи-ране.
• Примери за ефектите от обработването на изключения върху структурата и поведението на класовете и функциите в C++.
• Практическо приложение на нови механизми на езика като bool, mutable, explicit, namespace, член-шаблони, STL и други. Ако вашите компилатори все още не поддържат някой от тези механизми, Майерс ще ви покаже как да постигнете целта си и без тях.

По-ефективен C++ е изпълнена с прагматични, реалистични съвети, които ще използвате всеки ден. Както Ефективен C++ преди нея, По-ефективен C++ е задължително четиво за всеки, който работи със C + + .

Скот Майерс е един от всепризнатите световни авторитети по въпросите за разработване на софтуер със C + + . Той е авторът на Ефективен C++ и Ефективен C++ CD (демонстрационна версия можете да намерите на адрес http://meyerscd.awl.com), бивш автор на колонки в C++ Report, често появяващ се автор на страниците на C++ Users Journal и Dr. Dobbs Journal, както и консултант на клиенти от цял свят. Член на консултантския съвет на NumeriX LLC и InfoCruiser Inc. Той има докторска степен по информатика от Brown University.
Допълнителна информация
Автор
 • Скот Майерс
 • Поредица
 • Автор Скот Майерс
  Година на издаване 2004
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 348
  Размери 0.640kg (24cm x 17cm)
  Категория Книги /  Компютърна литература /  Програмиране и езици / 
  Код: 212.026
  ISBN/Barcode: 9549341038
  Производител: ЗЕСТ ПРЕС ЕООД
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен 20% ДДС и са валидни само при online покупка