XS
SM
MD
LG
XL
 • Пътят на джит кун до

Пътят на джит кун до

 • Цена: 19.00 лв
  4.71 (24 ratings by Goodreads)
 • Наличност: Изчерпано
 • Автор:Брус Ли
  Година на издаване:2016
  Език: Български
  Корица: Мека
  Страници: 320
Пътят на джит кун до е класика сред книгите за бойни изкуства. Тя е синтез на неуморния стремеж на Брус Ли към самоусъвършенстване и търсенето на истината, надскачайки времето, традициите, идеологиите и собствените физически граници.
Тази книга е безценен извор на знание за всички, които практикуват някакъв вид бойно изкуство: кунфу, винчун, джит кун до, бокс, кикбокс и др. Преди всичко обаче е ключ към търсенето на себе си и средство за духовно израстване. Целта е му да премахне заблудите, извиненията и оправданиятаа, които ни пречат да погледнем честно дълбоко в себе си и да потърсим път за промяна. Както казва самият Брус Ли:

"Отделният човек е устойчив само когато притежава чувство за собствено достойнство. Това е сериозна задача, изискваща много сили и вътрешни ресурси. Длъжни сме да поддържаме своето достойнство, да утвърждаваме и доказваме смисъла и ценността на своето съществуване всеки ден. Пътят на самаоосъзнаването е много труден. На него се стъпва, когато другите пътища към личното достойнство са повече или по-малко затворени. Хората, които имат талант, трябва да го реализират в съзидателна работа. Само тогава техните стонове и оплаквания ще престанат да се носят през вековете."
Допълнителна информация
Автор
 • Брус Ли
 • Поредица
 • Автор Брус Ли
  Година на издаване 2016
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 320
  Размери 0.410kg (21cm x 14cm)
  Категория Книги /  Спорт /  Бойни изкуства /  Изток запад sale / 
  Код: 200.1544
  ISBN/Barcode: 9786191529575
  Производител: ИЗТОК ЗАПАД
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка