XS
SM
MD
LG
XL
 • Пътеводител в алтернативната медицина за лекари

Пътеводител в алтернативната медицина за лекари

 • Наличност: Изчерпано
 • Автор:д-р Мел Боринс
  Година на издаване:2016
  Език: Български
  Корица: Мека
  Страници: 328
„Авторът прави преглед на често срещаните добавъчни терапевтични методи въз основа на най-новите научни изследвания и двойнослепи проучвания от областта на алтернативната медицина, за да помогне както на пациентите, така и всички практикуващи здравни грижи, да се образоват кои лечения от областта на алтернативната медицина РАБОТЯТ, кои – НЕ, и ЗАЩО. Книгата ще ви помогне да научите как да използват тези алтернативни лечения безопасно, за да могат те да служат по-добре на вашите здравни потребности.

Тази брилянтна книга съдържа информация и указания, които могат да променят хода на живот на много хора, и дава на лечителите и на пациентите насоки за изцеление, които са им били неизвестни.Аз съм дълбоко благодарен на д-р Боринс, че сподели богатството на знанията си с тези, които могат да се възползват най-много.“

Алън Коен,автор на бестселъра „A Deep Breath of Life“


"Медицината трябва да отвори съзнанието си за потенциала и истината за изцелението. Лекарите се нуждаят от обучение, а не просто от информация относно алтернативните и холистичните методи, за да лекуват цялостно пациентите, а не само някои техни диагностицирани състояния с дадено лекарство. Книгата на Мел Боринс може да помогне за разтваряне на съзнанието и даване на възможност и на пациента, и на лекаря да създадат истински отбор за изцеление."

д-р Бърни Сийгъл
Допълнителна информация
Автор
 • д-р Мел Боринс
 • Поредица
 • Автор д-р Мел Боринс
  Година на издаване 2016
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 328
  Размери 0.530kg (23cm x 16cm)
  Категория Книги /  Медицина, Здраве /  Алтернативна медицина / 
  Код: 0007.00660
  ISBN/Barcode: 9789544747411
  Производител: КИБЕА
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка