XS
SM
MD
LG
XL
 • Паноптикум от Пандемониум. Шантави истории

Паноптикум от Пандемониум. Шантави истории

 • Автор:А. В. Торът
  Година на издаване:2009
  Език: Български
  Корица: Мека
  Страници: 128

  Доставка

  може да е при вас
   до офис на еконт: 29.05.2024
   до краен адрес: 29.05.2024 - 31.05.2024
Много хора са ма питали, питат ма и сигурно ша продължават да ма питат ,,На какво мяза Деветия кръг на Ада? ” .

И понеже ми писна да отговарям на секиго поотделно, ша кажа еднъж завинаги : еми на Джендем мяза, на какво друго !?

Можете да познаете, че сте в Ада, по това че ви измъчват и насекъде има демони, ха-ха. Но дори в Девети Кръг не сме виждали гяволи като тия, а ние сме вижда ли секакви, глейте си работата .

Работата , като стана дума , е там, че ний в Деветото търкалце можем да си избираме и вънкашността, и сичко - само задачата ни я избира Шефа, а с него Шега не Бива .

Некои от нас са нахитрели и са маскират като упътвания за електроуреди, системни администратори или анални свещички, ама ний, демоните демек, сме си консервативни и у повечето случаи можете да ни различите от пръв поглед … ако имате куража да ни гледате, мхахаха .
Тия обаче, дето ги доведоха, щото се държали като рокзвезди и потрошили Хотела, от койото тая сутрин са повреди Основния Паропровод, не приличаха ни на обичайната рогата разновидност, ни на органайзери, и изобщо не можааме да схванем като как са ги озаптисали, бахмааму !?

Първо … оппа, чекайте че ми падна нокътя. Начи, едно на ръка, тие копелета бяха три пъти по-едри и от Химериел Пръдня Из Гащи, а той е адски големо копеле, нема да се съмнявате като ви говоря , че иначе …
Аз забравих да са представим, ша извинявате. Мел Правопика , демон от Първи Ранг в Деветия Кръг на Ада , първокласен кучи син. Майка ми беше Семиазе Проклетата Кучка, знам какво приказвам, въпреки че не познавам добре баща си. То пък него кой ли го познава, нали все е в сянка .

Кво сеа искате да ми кажете, бил съм са отклонявал от темата?? И да са отклонявам, темата си е моя, ш’се отклонявам колкот си искам! Аама ха!
Домъкнаха ги начи тея четирмата малко на кълбета – влачат ги, носат ги една тумба от Втори Кръг, а они пищът и квичът кат любимите ни подопечни грешници, кога ги обработваме с любимите си тризъби вили и другия по списък наличен издевателствен инструментариум .
Допълнителна информация
Автор
 • А. В. Торът
 • Поредица
 • Автор А. В. Торът
  Година на издаване 2009
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 128
  Размери 0.000kg (21cm x 15cm)
  Категория Книги /  Художествена литература /  Хумор / 
  Код: 0001.01581
  ISBN/Barcode: 9789545490880
  Производител: ФЕНОМЕН
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка