XS
SM
MD
LG
XL
 • Пълно ръководство по мрежов маркетинг

Пълно ръководство по мрежов маркетинг

 • Цена: 18.00 лв
  3.92 (7 ratings by Goodreads)
 • Автор:Джо Рубино
  Година на издаване:2012
  Език: Български
  Корица: Мека
  Страници: 378

  Доставка

  може да е при вас
   до офис на еконт: 16.08.2020
   до краен адрес: 16.08.2020 - 18.08.2020
Д-р Джо Рубино е световно известен експерт по мрежов маркетинг и личностно развитие, както и автор на бестселъри. Неговите единадесет книги са преведени на осемнадесет езика и се продават в четиридесет и девет държави. Той е изпълнителен директор на CenterforPersonalReinvention.com и известен оратор и водещ на курсове в областите развиване на лидерски умения, изграждане на екипи, комуникации и мрежов маркетинг.

Пълно ръководство по мрежов маркетинг е библията за мрежов маркетинг и пълен набор от обучение, мотивация и вдъхновение. Това е най-подробната книга за мрежов маркетинг, писана някога."
Чарлз "Т" Джоунс, автор на Животът е прекрасен

„Д-Р Рубино е съвършеният ученик. Сега аз съм облагодетелстван, благодарение на непрестанната му жажда за знания. И вие можете. Пълно ръководство по мрежов маркетинг събира на едно място най-добрите сред най-добрите, също както Наполеон Хил направи преди много години. Предоставят ви се 37 възможности за помъдряване!"
Рандъл Андесън, автор на Мрежуване с висока производителност

„Пълно ръководство по мрежов маркетинг предлага комбинация от мъдростта на тридесет и седем от най-добрите мрежари в света. Все едно ви напътстват най-блестящите и успели умове в бизнеса. Те споделят тайните си, с които са постигнали такъв невероятен успех. Никога досега не е било събирано толкова разнообразно знание в една книга. Задължително четиво, което трябва да присъства в библиотеката на всеки мрежар."
Д-р Том Вентуло, президент на CenterforPersonalReinvention.com

„Пълно ръководство по мрежов маркетинг ви дава предимството да прочетете мненията на различни експерти и при това само в една книга. По този начин всеки намира нещо, което ще му свърши работа. В повечето случаи читателят ще получи много прозрения за това как да изгради успешен бизнес в мрежовия маркетинг."
Д-р Кийт Лагос, президент и издател на Network Marketing Business Journal
Допълнителна информация
Автор
 • Джо Рубино
 • Поредица
 • Автор Джо Рубино
  Година на издаване 2012
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 378
  Размери 0.390kg (22cm x 16cm)
  Категория Книги /  Икономика и бизнес /  Маркетинг и мениджмънт / 
  Код: 166.082
  ISBN/Barcode: 9789549882964
  Производител: АНХИРА
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен 20% ДДС и са валидни само при online покупка