XS
SM
MD
LG
XL
 • OM Yoga & Lifestyle, брой 7

OM Yoga & Lifestyle, брой 7

 • Наличност: Изчерпано
 • Година на издаване:2018
  Език: Български
  Корица: Мека
  Поредица:OM Yoga & Lifestyle
Специалното лятно издание на OM Yoga & Lifestyle вече е на пазара. Нови тематични рубрики и утвърдени български автори, много страници с дъх на лято представя списанието за йога като начин на живот.

Една приказка за вълшебния произход на йога, за магията на морските утрини и лечебната сила на водата разказваме със специалната тема на брой 7 – ЛЯТО! "Вдъхновени сме от любимия ни сезон, време на лекота, хармония и блаженство. И ето че идваме при вас с нови теми", казва главният редактор Нина Сотирова.

В лятното издание стартира поредицата "Йога за бременни", посветена на настоящите и бъдещи майки. Рубриката за семейните отношения представя метода на семейните констелации, с който можем по нов начин да погледнем на невидимите житейски закони. В поредицата за ароматерапия на фокус е употребата на етеричните масла по време на летния сезон.

И още: очакват ви традиционните рубрики с детайлна практика за йога вкъщи, срещи с водещи йога инструктори у нас и релаксиращи практики и медитации, с които се учим как да забавяме темпото и да живеем по-осъзнато.

Брой 7 на OM Yoga & Lifestyle вече е на пазара!
Допълнителна информация
Автор
 • Поредица
 • OM Yoga & Lifestyle
 • Година на издаване 2018
  Език Български
  Корица Мека
  Поредица OM Yoga & Lifestyle
  Размери 0.250kg (29cm x 21cm)
  Категория Книги /  Списания /  Здраве и спорт /  Lifestyle / 
  Код: 0927.00013
  ISBN/Barcode: 9772603285009
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка