XS
SM
MD
LG
XL
 • OM Yoga & Lifestyle, брой 6

OM Yoga & Lifestyle, брой 6

 • Наличност: Изчерпано
 • Година на издаване:2018
  Език: Български
  Корица: Мека
  Поредица:OM Yoga & Lifestyle
Новият брой на списанието за йога като начин на живот OM Yoga & Lifestyle през юни среща читателите с вдъхновящи йога преподаватели, които разказват истории от първо лице за пътя в йога. "В юнския ни брой отново потегляме на пътешествия – към далечни земи, към дълбоки въпроси, към нас самите", казва главният редактор Нина Сотирова.

Гост в рубриката "ОМ среща" е Вера Захариева, председател на Българска Федерация Йога, а в специалната зона за учители етичните норми за инструктори по йога представя Тодор Захариев (свами Вивекамурти), председател на Българска Йога Асоциация. На страниците на списанието ви очаква и втората част на поредицата, която представя утвърдени български йога преподаватели в чужбина – този месец ви срещаме с Борис Георгиев (Австрия), Влади Рангочев (САЩ), Лидия Петкова (Испания) и Пенка Апостолова (Канада).

Как с йога се учим да забавяме темпото и позволяваме на съпротивлението да премине в приемане – разказва в интервю за "Йога промени живота ми" Кръстина Стефанова, която е лице на корицата.

И още в броя: детайлна практика за развиване на баланс, вишудхи чакра е на фокус в поредицата за енергийните центрове, а в рубриката за ароматерапия ще откриете полезни съвети за безопасност при употребата на етерични масла.
Допълнителна информация
Автор
 • Поредица
 • OM Yoga & Lifestyle
 • Година на издаване 2018
  Език Български
  Корица Мека
  Поредица OM Yoga & Lifestyle
  Размери 0.250kg (29cm x 21cm)
  Категория Книги /  Списания /  Здраве и спорт /  Lifestyle / 
  Код: 0927.00012
  ISBN/Barcode:
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка