XS
SM
MD
LG
XL
 • OM Yoga & Lifestyle, брой 14

OM Yoga & Lifestyle, брой 14

 • Наличност: Изчерпано
 • Година на издаване:2019
  Език: Български
  Корица: Мека
  Поредица:OM Yoga & Lifestyle
  Страници: 98

    Вода – това е специалната тема на новия брой 14 на списанието за йога и хармоничен начин на живот OM Yoga & Lifestyle, който от днес е на пазара. 

    „Като елемент в природата тя има жизненоважна задача, самите ние сме изградени от над 70% вода. Заради променливите външни условия тя променя своите агрегатни състояния и търпи адаптивност – постоянно видоизменя своите форми спрямо провокациите на средата. Нейните характеристики проявява всеки от нас и така водени от намерението, което влагаме, можем да променяме себе си“, казва главният редактор Нина Сотирова. 

    В разгара на синьото и слънчево лято изследвам как йога докосва нашия емоционален свят и колко е важно да опознаем стихията на водата вътре в нас. В специалната поредица представяме една по-различна практика – върху сърф дъска, очакват ви и пет пречистващи йога техники с вода. 

    Лице на корицата е Аделина Кирилова, която разказва колко е ценно да споделяме йога с хора, с които сме на една вълна. Как практиката на постелката се превръща в лична философия – отговорите търсим от Райна Христова в интервю за рубриката „ОМ Среща...“. На страниците на брой 14 с радост ви каним да надникнете в новия ни дом – пространството за събития на списание OM Yoga & Lifestyle.

    Сред водещите акценти е международният йога фестивал Udaya Live Yoga & Music Retreat през август, чието четвърто издание обединява над 60 популярни йога преподаватели и музиканти от цял свят. Защо йога прави света по-добър и за вдъхновението от ежедневната практика разказва Ярив Лернер, организатор и основен двигател на фестивала. Срещаме ви и с българските преподаватели, които участват в програмата – Аделина Кирилова, Нели Насева и Теодора Рачева - Деви. Очаква ви още една специална среща – с Шери Рей, която пристига у нас за Udaya Live. 

    Търсете брой 14 на OM Yoga & Lifestyle!

Допълнителна информация
Автор
 • Поредица
 • OM Yoga & Lifestyle
 • Година на издаване 2019
  Език Български
  Корица Мека
  Поредица OM Yoga & Lifestyle
  Страници 98
  Размери 0.220kg (29cm x 21cm)
  Категория Книги /  Списания /  Здраве и спорт /  Lifestyle / 
  Код: 0927.00020
  ISBN/Barcode:
  Производител: Йога Медия ЕООД
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка