XS
SM
MD
LG
XL
 • Обещавам ти свобода

Обещавам ти свобода

 • Цена(при On-Line покупка): 18.00 лв
3.40 (22 ratings by Goodreads)

    Работите на пробен срок. Остават ви 10 дни, за да докажете какво можете. Но като че ли не се справяте добре. Не върви и любовният ви живот. Е, никой не ви е виновен. Никой освен вие самият. И после внезапно се срещате с един тайнствен и всемогъщ човек, който може да смени личността ви, така че да се освободите от недостатъците си. И той го прави. Само че и втората личност не ви харесва. И третата. И така до девет, колкото са основните личности в света. Коя да изберете, за да достигнете до съкровената си същност и да вървите напред и нагоре свободно и безпрепятствено?

    Преди да стане световноизвестна певица, Сибил Шърдун, героинята на „Обещавам ти свобода“ (2018), успява да направи правилния избор и да открие свободата си. В тази шеста книга на популярния и в България френски писател всеки може да открие до коя личност се приближава най-много и какво да направи, за да разгърне възможностите си и да постигне най-светлите си цели.

    Лоран Гунел: „Свободата не означава да правим каквото искаме, когато искаме. Свободата означава да си позволим да осъществим най-дълбоките си стремежи, без да бъдем спъвани от страданията, към които ни тласка личността ни.“

    Лоран Гунел  е френски писател и психолог, роден през 1966 година. Експерт по личностно развитие и невролингвистично програмиране, преподавател в Университета в Клермон-Феран, той дълги години обикаля света и се среща с изключителни мъже и жени, специалисти в областта на човешкото поведение и вътрешното равновесие.

Допълнителна информация
Автор
 • Лоран Гунел
 • Поредица
 • Автор Лоран Гунел
  Година на издаване 2019
  Език Български
  Корица Мека
  Националност Френска
  Оригинално заглавие Je te promets la liberté
  Преводач Росица Ташева
  Страници 328
  Размери 0.360kg (13cm x 20cm)
  Категория Книги /  Психология и философия /  Самопомощ, Самоусъвършенстване / 
  Код: 015.1895
  ISBN/Barcode: 9786190204114
  Производител: КОЛИБРИ ООД
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен 20% ДДС и са валидни само при online покупка