XS
SM
MD
LG
XL
 • Нумерология

Нумерология

 • Автор:Кристина Сунгарска
  Година на издаване:2014
  Език: Български
  Корица: Твърда
  Страници: 128

  Доставка

  може да е при вас
   до офис на еконт: 16.05.2021
   до краен адрес: 16.05.2021 - 18.05.2021
Приех Нумерологията като хоби, особено, докато се развивах като юрист, но в края на краищата се оказа, че истинското винаги остава между редовете... като истината, която хората трудно изричат, когато решат да започнат или приключат взаимоотношенията си.

Нумерологията е практика, която кара чоВек да се усети В уединение със себе си. Да почувства прилива на собстВената си енергия и да разбере постъпките и действията си към определен момент от своето същетвуване.
Нумерологията е наука, която може да покаже пътя, по който да реализираме истински и стойностни взаимоотношения и Връзки.

Да бъдеш приятел със себе си, с другите, с враговете си, да простиш, да преобразуваш не-гатива в позитив. Смятам, че помагам и насочвам хората в правилна посока, защото вярвам, че негативните събития в живота са процес, а не крайна цел.
Нумерологията е наука, която даВа информация за уникалността на всеки човек, негоВия характер, неговите способности и разбира се предизвикателствата, с които ще се сблъска през житейския си път.
Смятала съм, че за да повярвам в нещо, което не мога да видя или да пипна, трябва да има доказателство, което по никакъв начин да не мога да оспоря.

Ваша
Кристина Сунгарска
Допълнителна информация
Автор
 • Кристина Сунгарска
 • Поредица
 • Автор Кристина Сунгарска
  Година на издаване 2014
  Език Български
  Корица Твърда
  Страници 128
  Размери 0.165kg (16cm x 13cm)
  Категория Книги /  Астрология, Нумерология / 
  Код: 689.001
  ISBN/Barcode: 9789544010249
  Производител: СЕФИРОТ
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен ДДС и са валидни само при online покупка