XS
SM
MD
LG
XL
 • Нумерологични кодове на съдбата - самоучител

Нумерологични кодове на съдбата - самоучител

 • Наличност: Изчерпано
 • Автор:Снежана Димитрова - Анаженсида
  Година на издаване:2013
  Език: Български
  Корица: Мека
  Страници: 160

  Доставка

  може да е при вас
   до офис на еконт: 11.08.2020
   до краен адрес: 11.08.2020 - 13.08.2020
Снежана Стефанова Димитрова – Анаженсида е родена в гр. Търговище през 1970 г. Живее във Велико Търново. Начален учител по образование, интереси в областта на природосъобразния начин на живот. Нумеролог от 22 години. Създава свой съвременен нумерологичен метод, базирайки се на метод на Джуна и познаването на числата от беседите на Петър Дънов, лесен за усвояване и приложим от всеки, който би проявил интерес.


Ето какво ни казват за книгата "НУМЕРОЛОГИЧНИТЕ КОДОВЕ НА СЪДБАТА"от издателство НОВА ЕПОХА:
"Това е книга за всеки.Тя не изисква от читателя предварителни нумерологични познания, защото ги дава. Може би нямата склонност към
математиката? Или пък имате математически усет? Няма значение! Може да се изненадата, че имате нещо в себе си, което не сте и предполагали, че притежавате. Опитайте!

Това не е просто книга за четене. Тя е наръчник за систематизиране и прецизиране на опитностите ви в разбирането на хората около вас и познаването на самия себе си. Правейки все повече нумерологични изчисления и наблюдения, светът около вас може да се окаже изумително подреден, ясен и изненадващо хубав! Разбирайки, че животът е предначертан нумерологично, можете да се научите да бъдете по-успешни, по-рядко повтарящи грешки, по-спокойни, знаейки че съдбата има предзначението да ви направи по-добри, по-любещи, по-правилно проявяващи се. А характерът ви е "временна роля", която играете и която, без да се вживявате в нея прекалено, ви помага да научите добре кармичните си уроци. С изненада може да откриете, че съдбата ви е закодирана в числа и всичко е числа. Дали вие следвате съдбата си или тя ви преследва, зависи от това доколко вярно разбирате себе си. Има хора, които не вярват в съдбата; има хора, които не я разбират и не я приемат. Чрез науката нумерология те могат да се убедят колко верни на себе си ни правят числата, когато дръзнем да приемем факта, че тяхното трептение съществува и ни прави такива, каквито сме - уникални. Чрез тях виждаме как няма "правилно" за всички. Правилното е правилно за всеки и за дадения момент, а после се променя - и точно как!

А може би винаги ви е липсвало това - да открием как външното може точно да съответства на вътрешното и вътрешното - на външното? Кои са думите, с които да го изречем и осмислим? Интересува ли ни удоволствието от науката? Нужна ли ни е формулата на собственото ви щастие?
Допълнителна информация
Автор
 • Снежана Димитрова - Анаженсида
 • Поредица
 • Автор Снежана Димитрова - Анаженсида
  Година на издаване 2013
  Език Български
  Корица Мека
  Страници 160
  Размери 0.210kg (20cm x 13cm)
  Категория Книги /  Астрология, Нумерология / 
  Код: 820.001
  ISBN/Barcode: 9789549297614
  Производител: ИК ВИДЕЛИНА
  Напиши ревю
  От поредицата/автора
  Любовна нумерология - Самоучител
  „Любовна нумерология” предлага отговор на много въпроси чрез познанието на числата. Представлява сам..
   

  Цена: 12.00 лв

  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен 20% ДДС и са валидни само при online покупка