XS
SM
MD
LG
XL
 • Най-екзотичният хотел Мариголд

Най-екзотичният хотел Мариголд

 • Цена(при On-Line покупка): 15.00 лв
3.47 (52 ratings by Goodreads)
    Индия променя хората по неочаквани начини. Някои отиват там в очакване на приключение, но откриват нещо, което дори не са знаели, че им е липсвало през целия им живот. Други търсят духовно пробуждане, а намират любов. На трети не им понася – задушават се от огромната маса хора, крайната бедност, контрастите и бурния ритъм на живота. Дори и те обаче отнасят нещо със себе си и преживяването ги променя към по-добро.
    „Най-екзотичният хотел „Мариголд““ е книга за невероятното приключение, наречено Индия. Писателката Дебора Могак представя огромната екзотична страна през погледа на група възрастни британци, търсещи място, където да изживеят спокойно и евтино старините си. Те са запленени от ниските цени и от очакването за екзотика, но намират в новия си дом в Бангалор нещо много повече – любов, разбиране, истината за себе си, шанс за ново начало, прозрението, че никога не е късно да започнеш да живееш живота си пълноценно.

„Най-екзотичният хотел „Мариголд““  на Дебора Могак е книга за търсенето на смисъл и приключения, за преследването на изгубеното, за запълването на празнините в живота и за любовта в нейните най-различни и прекрасни форми. 

Дебора Могак е майстор на характерите. Нейната дарба е да разбира и описва нашите объркани представи за живота и да пише за никога не спиращия ни стремеж към любов и щастие, който е част от това да бъдеш човек.
– Sunday Times
Допълнителна информация
Автор
 • Дебора Могак
 • Поредица
 • Автор Дебора Могак
  Година на издаване 2018
  Език Български
  Корица Мека
  Националност Английска
  Оригинално заглавие These Foolish Things
  Страници 348
  Размери 0.300kg (21cm x 15cm)
  Категория Книги /  Художествена литература /  Световна проза / 
  Код: 033.2410
  ISBN/Barcode: 9789542826705
  Производител: СИЕЛА НОРМА АД
  Напиши ревю
  Наскоро разглеждани
  Всички цени в електронния магазин booktrading.bg са с включен 20% ДДС и са валидни само при online покупка